Η απαίτηση της Meghan Markle που εξόργισε 12.000 θεατές στο Wimbledon!

Χαρακτηρίζουν τη Δούκισσα του Sussex ανώριμη και αγοραφοβική!

Για ακόμα μία φορά, η Meghan Markle κατάφερε να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με τη συμπεριφορά της. Η Δούκισσα του Sussex έκανε την έκπληξη και την περασμένη εβδομάδα πήγε στο court 1 του Wimbledon για να παρακολουθήσει τον αγώνα της φίλης της Serena Williams.

Meghan Markle: H αντίδραση του πατέρα της που δεν προσκλήθηκε στη βάφτιση

Meghan Markle: Η πρώτη έξοδος με φίλες της μετά τη γέννα

 

Η Meghan Markle παρακολουθεί τον αγώνα με τις φίλες της/ Φωτογραφία AP

Η σύζυγος του πρίγκιπα Harry κάθησε στις κερκίδες μαζί με τις φίλες Genevieve Hillis και Lindsay Roth, προκειμένου να παρακολουθήσουν όλοι μαζί τον αγώνα.

Και κάπου εδώ φαίνεται πως οι άνδρες της προσωπικής της ασφάλειας ζήτησαν από τους 12.000 θεατές που βρίσκονταν στο γήπεδο να μην τραβήξουν καμία φωτογραφία με το κινητό τους τη Meghan Markle και να σεβαστούν την ιδιωτικότητά της.

Η Meghan Markle παρακολουθεί τον αγώνα με τις φίλες της/ Φωτογραφία AP

Η είδηση αυτή έκανε τον γύρο του διαδικτύου βάζοντας τη Δούκισσα του Sussex και πάλι στο «στόχαστρο».

Από την άλλη πλευρά, μια βασιλική πηγή θέλησε να δικαιολογήσει τη στάση της Meghan Markle δηλώνοντας στη MailOnline: «Δεν είναι ασυνήθιστο για μέλη της βασιλικής οικογένειας να ζητούν κάτι τέτοιο από τα μέλη της προσωπικής τους ασφάλειας, ώστε να παρακολουθήσουν ανενόχλητοι κάποια εκδήλωση, δίχως να κοιτούν ποιοι τους φωτογραφίζουν».

Η Meghan Markle παρακολουθεί τον αγώνα με τις φίλες της/ Φωτογραφία AP

Αυτή η δήλωση δεν ήταν αρκετή για τους χρήστες των social media, οι οποίοι έβαλαν «φωτιά» στο πληκτρολόγιο χαρακτηρίζοντάς την «ανώριμη», «μανιακή με την εικόνα» της και «αγοραφοβική».

Η 64χρονη Sally Jones, μία από τις κυρίες που πλησίασαν οι σωματοφύλακες της Meghan Markle δήλωσε για το περιστατικό στη MailOnline: «Η Δούκισσα κοιτούσα συνεχώς γύρω της για να δει αν κάποιος είχε το βλέμμα του επάνω της. «Γύρω της υπήρχαν περίπου 200 φωτογράφοι  κι αυτή έβαζε τους σωματοφύλακές της να ασχολούνται με εμάς. Όλο αυτό είναι χαζό και αισθανόμαστε ανόητοι».

Η Meghan Markle παρακολουθεί τον αγώνα με τις φίλες της/ Φωτογραφία AP