Δεκάδες χιλιάδες ευρώ κόστιζε η κορόνα της Ζέτας!

Ένας μικρός θησαυρός στο κεφάλι της παρουσιάστριας

Όλοι θυμάστε την εντυπωσιακή εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια αλά "Barbie Πριγκίπισσα" στο live του «Dancing with the Stars».

Η παρουσιάστρια, εμφανίστηκε με μια μακριά μπλε τουαλέτα, αλλά αυτό που έκανε τη ��ιαφορά ήταν η μικροσκοπική κορόνα και το εντυπωσιακό περιδέραιο που φορούσε στο λαιμό της.

Πόσο κόστιζε αυτή της η εμφάνιση; Μια ολόκληρη περιουσία σύμφωνα με την «Espresso», αφού η κορόνα που φορούσε στο κεφάλι της μπορεί να ήταν μικρή στο μέγεθος, αλλά η αξία της έφτανε μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ!

Μάλιστα δεν ήταν μια οποιαδήποτε κορόνα, αλλά φτιάχτηκε ειδικά για να την φορέσει η παρουσιάστρια στο live: «είναι μια κορόνα που καταλήγει σε τρία μεγάλα πουάρ μπριγιάν» αποκάλυψε ο Χρήστος Δανελιάν, και ιδιοκτήτης του οίκου διαμαντιών “Danelian”.

Όσο για το εντυπωσιακό περιδέραιο που κοσμούσε το λαιμό της; «ήταν και αυτό μοναδικό κομμάτι. Αποτελείται από μπριγιάν που καταλήγουν σε ένα δάκρυ. Και τα δυο κοσμήματα είναι μοναδικά κομμάτια και δεν έχουν φορεθεί από καμία», δήλωσε ο γνωστός κοσμηματοπώλης.

Ήταν τέτοια μάλιστα η αξία των κοσμημάτων, που επιστρατεύτηκε ολόκληρη αποστολή με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας προκειμένου να μεταφερθούν στο studio.

Εξίσου εντυπωσιακή εμφάνιση πάντως, αναμένεται να κάνει η παρουσιάστρια και στον τελικό του «Dancing», παρόλο που τόσο η ίδια όσο και οι στιλίστες της την κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό προς το παρόν…

Κάντε κλικ στο video και θυμηθείτε την εντυπωσιακή εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια στο live της Κυριακής…