Meghan Markle: Στη δημοσιότητα βίντεο από το baby shower!

Ποιο είναι το φύλο του πριγκιπικού μωρού;

Θέμα συζήτησης στα βρετανικά ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα είναι η Meghan Markle και φυσικά το baby shower του πριγκιπικού μωρού που όπως γράφτηκε κόστισε μια μικρή περιουσία.

Meghan Markle: Στη Νέα Υόρκη για το «baby shower» του πριγκιπικού μωρού

Πόσο κόστισε το baby shower της Μeghan- «Κάνει τα ίδια λάθη με την Diana»

Μπορεί το περιβόητο πάρτι να έγινε την περασμένη εβδομάδα, αλλά τώρα άρχισαν να γίνονται γνωστές κάποιες λεπτομέρειες στα social media.

Συγκεκριμένα, ο σεφ που ετοίμασε το μενού για το baby shower, Ζαν Ζορζ Βονγκερίχτεν έκανε ένα instastory και αυτό στη συνέχεια ανέβηκε στο Instagram και ειδικότερα στον λογαριασμό @when_harry_met_meghan.


Όπως θα διαπιστώσετε υπήρχαν  cake pops στο σχήμα ενός πελαργού τυλιγμένο σε μια πράσινη κουβέρτα, μπισκότα σε σχήμα λαγού και άλλα πολλά.

Τις εντυπώσεις έκλεψε η τούρτα η οποία αποτελούνταν από μαργαριτάρια που… τρώγονταν και φυσικά δεν έλειπαν οι χρυσές λεπτομέρειες.
Τα χρώματα που επικρατούσαν στο πάρτι έκαναν πολλούς να πιστεύουν ότι η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry περιμένουν κοριτσάκι.

 

Σε αυτό το σημείο υπάρχει μία σύγχυση, αφού πηγή που έδωσε το «παρών» στο πάρτι είπε  στο US Weekly, ότι η δούκισσα του Σάσεξ ήθελε να μοιραστεί τη χαρά της με τις φίλες της και τους είπε ότι θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι.