Ο Δημήτρης Μακαλιάς στο Star.gr: «Δεν κόβεται η εκπομπή»

Το «Tailor Made Comedy», τα νούμερα της εκπομπής του και η Καινούργιου… 

Είναι σίγουρα ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, που σιγά σιγά, αλλά σταθερά αφήνει το δικό του στίγμα τόσο στο θέατρο όσο και την τηλεόραση. Ο Δημήτρης Μακαλιάς... εξαργυρώνει το ταλέντο του κάθε Παρασκευή και Σάββατο με τον Λάμπρο Φισφή και τον Ζήση Ρούμπο στο θέατρο «Ζίνα» και την παράσταση αυτοσχεδιασμού «Tailor Made Comedy», ένα από τα φετινά θεατρικά hits.

Δεν είναι ένα ακόμα «καλό παιδί», παρότι έχει αυτή την εμφάνιση και τη συμπεριφορά, αφού τολμάει να μιλήσει έξω από τα δόντια. Είναι ένας καλλιτέχνης που μπορεί να σταθεί παντού. Τόσο στο θέατρο όσο και την τηλεόραση, όχι μόνο με την ιδιότητα του ηθοποιού αλλά και του παρουσιαστή. 

Με την Ελένη Τσολάκη στο «Τι Λέει;»

Έτσι τον βλέπουμε καθημερινά στην εκπομπή του Alpha «Τι Λέει;» με την Ελένη Τσολάκη, μια εκπομπή που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα έχει περάσει από 40 κύματα λόγω... χαμηλής τηλεθέασης. Εκείνος πάλι είναι ξεκάθαρος: «Είναι φήμες. Ο Alpha από την πρώτη μέρα μας είπε ότι είναι μία εκπομπή στην οποία επενδύει και θα την κρατήσει μέχρι τέλους. Φαίνεται από τις αλλαγές που κάνει. Όχι απλά δεν κόβεται, αλλά επιμένουν και τη στηρίζουν 100%!».

Ο Δημητρης απαντάει στο Star.gr με την ευθύτητα και το χιούμορ του για το περιεχόμενο της εκπομπής που συμμετέχει, αλλά και για τον… χωρισμό της Κατερίνας Καινούργιου. «Μου φαίνεται πολύ αστείο να μιλάω για τον αν χώρισε η Κατερίνα Καινούργιου ή όχι. Δε με απασχολεί προσωπικά. Θα ‘θελα να ‘ναι καλά το κορίτσι, αλλά αφού προκύπτει μπροστά μου το ακολουθώ και βλέπω που με πάει, νομίζω έχει πλάκα όταν δε θίγονται άνθρωποι!» εξομολογείται στην κάμερα.

Με την Αντιγόνη Ψυχράμη είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της σόουμπιζ /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Εδώ και τρία χρόνια είναι παντρεμένος με την τραγουδίστρια/ηθοποιό Αντιγόνη Ψυχράμη. «Είναι στόχος μου να μεγαλώσω την οικογένεια μου» εξομολογείται.

Κριτική: Tailor Made Comedy… Κωμωδία φτιαγμένη από σένα!

Οικογένειά του είναι πλέον και οι δύο συμπρωταγωνιστές του στο «Tailor Made Comedy», Λάμπρος Φισφής και Ζήσης Ρούμπος. «Είμαστε ένα τρελό παρεάκι που έχει μεγάλη ιστορία. Ξεκινάει πίσω, πριν από 7-8 χρόνια, που ξεκινήσαμε όλοι μαζί να αυτοσχεδιάζουμε με αφορμή το “Κάψε το σενάριο” του Mega. Αυτή η παρέα κρατάει ακόμα και φτάσαμε σήμερα σε αυτή την παράσταση αυτοσχεδιασμού. Είναι μια ωραία συγκυρία, γιατί βλέπω ότι μέσα από τα χρόνια έχουμε ωριμάσει με τα παιδιά και έχουμε φτιάξει μια φόρμουλα οι τρεις μας που μας ταιριάζει πάρα πολύ και το κοινό την έχει αγκαλιάσει».

Του Κωνσταντίνου Μπουγά (k.mpougas@star.gr)