Μαχαιρίτσας...unplugged στο star.gr: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον Σάκη Μπουλά!

Οι αποκαλύψεις για τα μελλοντικά του σχέδια

Αν θελήσει κάποιος να μετρήσει τα τραγούδια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία, το μόνο σίγουρο είναι πως θα χάσει τον λογαριασμό.

Πρόκειται για τραγούδια που έχουν σφραγίσει μία πετυχημένη πορεία δεκαετιών. Ωστόσο, ο ίδιος παραμένει σεμνός και προσγειωμένος και προτιμά να λειτουργεί μέσα από τις παρέες.



Αυτό θα κάνει και τον φετινό χειμώνα, αφού συνεργάζεται με αξιόλογους καλλιτέχνες και πάνω από όλα φίλους όπως είναι ο Γιώργος Νταλάρας, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Γιάννης Ζουγανέλης, αλλά και η Idra Kayne!

«Εκεί στο Νότο» και συγκεκριμένα στην Ακτή Πειραιώς, το star.gr συνάντησε τον σπουδαίο ερμηνευτή, ο οποίος έκανε μια μικρή παύση από τις πρόβες και απάντησε σε ό,τι κι αν τον ρωτήσαμε.

«Με τον Γιάννη (Κότσιρα) όπως γνωρίζετε συνεργαζόμαστε μεγάλο διάστημα! Σε ότι αφορά στον Γιώργο Νταλάρα ήταν αυτονόητο ότι θα συνεργαζόμασταν κάποια στιγμή. Έχουμε κάνει δίσκους και επιτυχίες πριν από πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή λέγαμε πως θα παίξουμε μαζί και να που έφτασε το πλήρωμα του χρόνου», είπε αναφερόμενος στη φετινή του συνεργασία.



Βέβαια, δεν θα μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε και για τον Σάκη Μπουλά, με τον οποίο είχε μοιραστεί την ίδια σκηνή, λίγο πριν εκείνος «φύγει» από τη ζωή.

«Ο Σάκης μου λείπει πολύ!Την τελευταία φορά που είμασταν σε αυτή την σκηνή ήταν εδώ και εκείνος. Nα φανταστείς τώρα ζω ένα déjà vu. Λίγο πριν «φύγει» από τη ζωή περνούσαμε μια χαρά και μετά από λίγο.. τελείωσε η ιστορία με αξιοπρέπεια, τρέλα και πλάκα. Αυτό το πράγμα με έχει σημαδέψει».

Κλείνοντας, ο κ. Μαχαιρίτσας μας αποκάλυψε τα μελλοντικά του σχέδια. «Ετοιμάζω κάποια δικά μου τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν του χρόνου. Παράλληλα, κάνω ένα δίσκο για μία φίλη που αγαπώ και εκτιμώ και ��υτή δεν είναι άλλη από την Δήμητρα Παπίου».

Της Μίτση Σκέντζου
e-mail: mskentzou@star.gr

Διαβάστε επίσης: