Άβαφη βγήκε η Δημητρίεβιτς στην «��λένη»: «Κάθε πρωί λέμε την προσευχή στο νερό»

Δείτε την μεγάλη αλλαγή της ηθοποιού και το νέο της επαγγελματικό βήμα

​Στροφή στην καριέρα, στην ζωή και στην αντίληψη της γενικότερα, έχει κάνει η Άννα Δημητρίεβιτς!

Η ηθοποιός και μοντέλο με καταγωγή από την Σερβία, έκανε τις πρώτες της τηλεοπτικές εμφανίσεις στην ελληνική TV, κόβοντας την ανάσα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση αλλά και τις σέξι της φωτογραφίσεις.

Ωστόσο όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, αφού σήμερα η Άννα Δημητρίεβιτς (που είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Θανάση Ευθυμιάδη έχοντας αποκτήσει δυο κορούλες), εργάζεται ως βοηθός μητρότητας, αλλάζοντας εντελώς το lifestyle της.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη που την είχε καλεσμένη στην εκπομπή της Τρίτης, η Άννα Δημητρίεβιτς λίγο πριν βγει on air είπε πως «“εγώ παιδιά δεν θέλω να βαφτώ. Θέλω να βγω έτσι”. Ναι παιδιά είναι άβαφη! Είναι άβαφη!» είπε η παρουσιάστρια.

Εξηγώντας αυτή της την απόφαση, η Δημητρίεβιτς είπε:

«Έχοντας δυο κορίτσια και μιλώντας με όλες τις υπόλοιπες γυναίκες, έχω καταλάβει ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να εκτιμήσουμε και να εμπιστευτούμε αυτό το σώμα. Γιατί υποφέρει η γη αυτή τη στιγμή; Γιατί υποφέρει το γυναικείο σώμα. Δεν αγαπιέται από την ίδια τη γυναίκα! Οπότε έχοντας δυο κορίτσια, δεν ήθελα να τους δώσω το πρότυπο ότι εγώ φοράω αυτό για να φαίνομαι κάπως ή φοράω μια μάσκα για να δείχνω κάπως. Ο,τι δεν νιώθω καλά να το φορέσω ή να το βάλω πάνω μου, δεν το κάνω και είστε ελεύθερες να κάνετε το ίδιο. Αν με πονάνε τα τακούνια τα πετάω στα σκουπίδια, αν με φαγουρίζει το μακιγιάζ δεν το φοράω!»

Για να καταλήξει λέγοντας πως κάθε πρωί (με τις κόρες της) προσεύχονται στο νερό:

«Δεν βιαζόμαστε γενικά. Το πρωί ξυπνάμε μια ώρα νωρίτερα για να πάνε (oι κόρες μου) στο σχολείο. Πίνουμε το ζεστό μας νερό με λεμονάκι σιγά, λέμε την προσευχή στο νερό γιατί η γυναίκα είναι το νερό και του λέμε “σ΄αγαπώ νεράκι”. Δεν το πίνουμε ποτέ με βιασύνη γιατί το νερό μας ακούει και δημιουργεί μαζί μας. Όποιος βιάζεται, βιάζει τον εαυτό του.Πρέπει να νιώθεις καλά και ωραία και να ακούς τι σου λέει η καρδιά και τι σου λέει το σώμα σου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.