Ελληνικής καταγωγ��ς η πιο όμορφη γυναίκα του 2016 – ΔΕΙΤΕ ποια είναι!

Τι εξομολογείται η ίδια για την εξωτερική εμφάνιση

«Άρωμα» Ελλάδας έχει ο φετινός τίτλος της πιο όμορφης γυναίκας της χρονιάς, που απονέμει κάθε χρόνο το περιοδικό «People»!

Όπως ανακοινώθηκε, το «στέμμα» του 2016 παίρνει η Τζένιφερ Άνιστον, που διαδέχεται την Σάντρα Μπούλοκ, αφήνοντας πίσω της άλλες «λαμπερές» σταρ, όπως οι Ρις Γουίδερσπουν, Σοφία Βεργκάρα και Σελένα Γκόμεζ.

Η 47χρονη σταρ, το ελληνικό όνομα της οποίας είναι Γενοβέφα Ιωάννα Αναστασάκη, έχει «ρίζες» από την Κρήτη. Νονός της ήταν ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής, Τέλι Σαββάλας, ενώ έζησε στην Ελλάδα για ένα χρόνο και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη.


(Η ηθοποιός ως Ρέιτσελ στα «Φιλαράκια», που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό)

«Ομορφιά είναι η εσωτερική γαλήνη. Η ευγένεια. Η ειλικρίνεια. Το να ζεις τη ζωή σου όσο πιο καλά μπορείς», λέει στο περιοδικό η Τζένιφερ, που έγινε παγκοσμίως γνωστή από το ρόλο της Ρέιτσελ στα «Φιλαράκια».

Αν και παραδέχεται ότι προσέχει τη διατροφή της και γυμνάζεται, η ηθοποιός δεν κρύβει ότι υποκύπτει σε γαστριμαργικούς πειρασμούς, όπως τα μιλκσέικ, τα πατατάκια και η καρμπονάρα, το αγαπημένο φαγητό του συζύγου της, Τζάστιν Θερού.


(Η Τζένιφερ με το σύζυγό της, Τζάστιν Θερού)