Να τα μας:Μετά την τυχαία συνάντηση τους ο Μάνος Ιωάννου μιλά για επανασύνδεση με Γερμανού

Έδωσε συνέντευξη όλο υπονοούμενα, λέγοντας πως «ήταν η πιο σημαντική σχέση που είχα μέχρι σήμερα. Δεν μπορώ να το αποκλείσω»

​Μετά την τυχαία συνάντηση που είχαν πριν μερικές μέρες Ναταλία Γερμανού και Μάνος Ιωάννου (μήνες μετά τον χωρισμό τους), ο νεαρός ηθοποιός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο… επανασύνδεσης!

(Φώτο από την πρόσφατη συνάντηση τους)



Ναι καλά διαβάσατε. Το ζευγάρι μπορεί να χώρισε και έκαστος να ακολούθησε τον δικό του δρόμο στην προσωπική ζωή (η παρουσιάστρια με τον Κωστή Φραγκούλη και ο ηθοποιός με την Βαλέρια Χοψονίδου), αλλά φαίνεται πως αυτό έκανε τον Μάνο Ιωάννου να το… ξανασκεφτεί και έτσι σε συνέντευξη του στο περιοδικό «ΟΚ!» δεν αποκλείει να τους ξαναδούμε μαζί!

Αναφερόμενος στην πρόσφατη και τυχαία συνάντηση τους, είπε:

«Ομολογώ ότι αισθάνθηκα λίγο αμήχανα στην αρχή, αλλά καθίσαμε και μιλήσαμε. Την Ναταλία την αγαπώ πάρα πολύ. Στο κάτω κάτω δεν τσακωθήκαμε ποτέ για να μην μιλάμε. Για να είμαι ειλικρινής, δεν θα μπορούσα να προσποιηθώ ότι δεν την είδα, γιατί ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά κι έτσι να μη γινόταν ήταν τόσο γλυκιά που δεν μπορούσα να μην της μιλήσω».

Μάλιστα δεν έκρυψε πως «ένιωσα πολύ όμορφα που την είδα ξανά ύστερα από τόσους μήνες. Άλλωστε, ήταν η πιο σημαντική σχέση που είχα μέχρι τώρα».


Και δεν έμεινε εκεί αλλά πέταξε κι άλλα υπονοούμενα, όταν ��ωτήθηκε αν μετά την συνάντηση τους, η Ναταλία του ξύπνησε το… ερωτικό:

«Αν ξυπνήσουν ερωτικά συναισθήματα θα φανεί… Δεν είναι κάτι που θα μπορέσουμε να κρατήσουμε κρυφό. Το μέλλον θα το δείξει…!»

Όσο για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης;

«Δεν μπορώ να το αποκλείσω και να απαντήσω ούτε ναι, ούτε όχι».


Αν και αυτό το διάστημα δηλώνει single, λέει όλο νόημα πως «μπορεί εδώ και τρεις μήνες να είμαι μόνος μου, και αύριο να δω την Ναταλία και να πω “να’ μαστε!”»

Ωστόσο δεν κρύβει πως του αρέσει και η «ελευθερία» του τώρα που δεν είναι σε σχέση:

«Περνά πολύ καλά, βγαίνω με τους φίλους μου, το κινητό μου το χρησιμοποιώ μόνο για να πάρω τηλέφωνο και δεν χτυπάει κάθε λίγο και λιγάκι για να με ρωτήσει κανείς που είμαι. Μπορώ να κάνω οτιδήποτε θέλω ανά πάσα ώρα και στιγμή, χωρίς να δίνω λογαριασμό σε κανέναν».


Τέλος, ο Μάνος Ιωάννου «τα χώνει» και σε όσους τα έχωναν τόσο σ΄εκείνον όσο και στην Ναταλία (βλέπε Λιάγκα και Πρωινό), λέγοντας:


«Οι εκπομπές θέλουν να πουλάνε κιτρινίλα και λένε ότι ο τάδε είπε αυτό για τον δείνα, ενώ στην πραγματικότητα εννοούσε κάτι άλλο για να δημιουργήσουν ίντριγκα και να πουλήσουν κάνα θέμα. Παλιά είχαμε την μεσημεριανή ζώνη που ασχολούταν με όλα αυτά. Τώρα έχει μεταφερθεί στα πρωινά, όπου μαζί με τη στήλη της μαγειρικής, των ζωδίων και της μόδας, έχουν και μια ώρα gossip και “πού σε πονεί, πού σε σφάζει”. Δεν τους αρέσει τίποτα και κρίνουν τους πάντες και τα πάντα. Αλλά αφού τους αρέσει τόσο πολύ να σχολιάζουν τις ζωές των άλλων, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σχολιάζουν και τις δικές τους».