Η 36χρονη καλλονή είναι έγκυος στο ένατο παιδί πασίγνωστου σταρ!Δείτε την φουσκωμένη της κοιλιά

Οι παπαράτσι τσάκωσαν το ζευγάρι κατά την διάρκεια βόλτας για καφέ και ήταν μες τα μέλια-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

​Στα καλύτερα τους είναι το τελευταίο διάστημα ο Έντι Μέρφι και η καλλονή σύντροφος του, καθώς το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί.


Για να είμαστε ακριβείς, το παιδί αυτό θα είναι το πρώτο για την 36χρονη Πέιτζ Μπούτσερ γιατί για τον 54χρονο ηθοποιό θα είναι το… ΕΝΑΤΟ!


Ναι κα��ά διαβάσατε. Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η εδώ και τέσσερα χρόνια σύντροφος του ηθοποιού διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ ο πελαργός αναμένεται να φτάσει τον Μάϊο.


Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ, οι παπαράτσι τσάκωσαν το ζευγάρι για καφέ χεράκι-χεράκι, με την φουσκωμένη κοιλίτσα της 36χρονης Πέιτζ να είναι πλέον κάτι παραπάνω από εμφανής.


Φορώντας ένα μάξι στενό φόρεμα σε ίσια γραμμή και μπαλαρίνες, έχοντας πιασμένα πάνω τα μαλλιά της, το 36χρονο μοντέλο έλαμπε από χαρά στο πλευρό του Έντι Μέρφι.


Να σημειώσουμε τέλος, πως το μεγαλύτερο παιδί του Έντι είναι ο 26χρονος Έρικ, τον οποίο απέκτησε με την Πολέτ ΜακΝίλι και ακολουθεί ο 25χρονος Κρίστιαν, καρπός του έρωτά του με την Ταμάρα Χουντ. Πέντε παιδιά, ηλικίας 25, 22, 21, 15 και 13 ετών, χάρισε στον ηθοποιό η πρώην σύζυγός του, Νικόλ Μέρφι, ενώ το -μέχρι σήμερα- μικρότερο παιδί είναι 8 ετών και ήρθε στον κόσμο από την σχέση του με την πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls, Μελ Μπι!