Ζέτα Δούκα: Χαλαρές βόλτες στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης-Φωτορεπορτάζ

Η ηθοποιός σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα

​Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει τους τελευταίους μήνες η Ζέτα Δούκα, καθώς όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η ηθοποιός είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί!


Η φουσκωμένη της κοιλίτσα αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στην πρεμιέρα του «Spectre», αφού η Ζέτα Δούκα ούτε κρύβει αλλά ούτε και διατυμπανίζει την εγκυμοσύνη της.


Οι παπαράτσι την τσάκωσαν προ ημερών στη Γλυφάδα, παρέα με την φίλη της Κατερίνα Σάπαρη, κατά την διάρκεια χαλαρής βόλτας.


Ωστόσο όπως θα παρατηρήσετε κι εσείς, στις εν λόγω φωτογραφίες η φουσκωμένη της κοιλίτσα δεν διακρίνεται, καθώς η ηθοποιός φορά ένα ριχτό αμάνικο γουνάκι, που καλύπτει τα σημάδια της εγκυμοσύνης.


Να σημειώσουμε, ότι τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα τραβήχτηκαν προ ημερών, (πριν βγει στο φως της δημοσιότητας η είδηση ότι θα γίνει μαμά για πρώτη φορά και πριν κάνει δημόσια εμφάνιση στο «Παλλάς» στην πρεμιέρα του «Spectre»).

(Αριστερά ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς, ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της ηθοποιού)

Όσο για το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού; Ο γοητευτικός γυμναστής—φυσικοθεραπευτής Μιχάλης Χατζηαντωνάς, με τον οποίο η Ζέτα Δούκα είναι ζευγάρι από τον Μάρτιο του 2014.

(Το ζευγάρι σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση του)