ΕΤΣΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ η Βίκυ Κάβουρα στα δημοσιεύματα που την θέλουν ζευγάρι με τον Σταθοκωστόπουλο

«Πήρε τηλέφωνο την Κατερίνα Καινούργιου» ανέφερε η Σάσα Σταμάτη

Στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει σχέση με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, πριν εκείνος προλάβει καλά-καλά να χωρίσει με την Κατερίνα Καινούργιου, αντέδρασε η Βίκυ Κάβουρα.

«Είναι στενοχωρημένη, ενοχλημένη και θυμωμένη» ανέφερε η Σάσα Σταμάτη η οποία είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την ηθοποιό, ενώ αποκάλυψε πως ήταν έτοιμη ακόμα και να στείλει εξώδικο στις εκπομπές και στα blogs που ανέφεραν πως έχει δεσμό με τον επιχειρηματία.

«Μου είπε πως τον έχει δει δυο τρεις φορές το Βασίλη και μάλιστα πήρε τηλέφωνο και την Καινούργιου για να μην νομίζει πως είχε κάτι μαζί του παράλληλα. Μάλιστα η Βίκυ πήρε τηλέφωνο και τον μπαμπά της τον κύρι�� Νίκο, και του είπε αν ακούσει κάτι να μην δώσει σημασία, γιατί δεν ισχύει» είπε η Σάσα Σταμάτη με τον Γιώργο Λιάγκα να την διακόπτει λέγοντας: «Την Καινούργιου τι την ενδιαφέρει; Η Καινούργιου δεν ήταν αυτή που τον χώρισε, επειδή του είπε “είτε με παίρνεις μαζί σου στη Βενετία ή αν δεν με πάρεις “γεια σου”; Άρα, αν τον χώρισε τι την ενδιαφέρει; Δηλαδή ο Σταθοκωστόπουλος δεν θα βρει άλλη κοπέλα μετά; Δεν κατάλαβα» είπε αφηνιασμένος ο παρουσιαστής.

Παράλληλα ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως οι αναληθείς φήμες πως η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας είναι ζευγάρι ξεκίνησαν επειδή η Βίκυ πήγαινε συχνά στο μαγαζί του Βασίλη Σταθοκωστόπουλο για να δει τον Νάσο Παπαργυρόπουλο.