ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ φραστικά σε δημοσιογράφο που την ρώτησε για τον Ρουβά η Χρυσούλα Διαβάτη

«Με θυμώσατε πάρα πολύ τώρα γιατί δεν ξέρετε τι σας γίνετε » είπε έξαλλη

​Ένα αδικαιολόγητο ξέσπασμα μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες είχε για άλλη μία φορά η Χρυσούλα Διαβάτη, όταν οι δημοσιογράφοι της ανέφεραν το όνομα του Σάκη Ρουβά.

«Δεν έκανα εγώ δηλώσεις για τον άνθρωπο αυτό» είπε η ηθοποιός, που μάλλον ξέχασε πως πριν ένα χρόνο είχε επιτεθεί φραστικά στον τραγουδιστή όταν εκείνος πήγε να παραλάβει το βραβείο του για την ερμηνεία του στην τραγωδία «Βάκχες», και συνέχισε: «Πολύ καλά κάνει και είναι στις πίστες τώρα, γιατί απ’ ότι μαθαίνω είναι πολύ καλός. Δεν το έχω δει το παιδί ποτέ. Γιατί να μην πάει, να το χαρεί, να βγάλει και λεφτά; Στη δική μας τη δουλειά καταρχήν δεν έχει και λεφτά. Όταν φωνάζεις ένα τραγουδιστή, που πηγαίνει στις πίστες και του ρίχν��υν λουλούδια, δεν είναι σωστό να τον φωνάζεις στην Επίδαυρο. Δεν πήγαν στην Επίδαυρο πολύ σημαντικοί ηθοποιοί. Η Λαμπέτη που δεν πήγε στην Επίδαυρο και ο Χορν, τι σημαίνει πως δεν ήταν καλοί ηθοποιοί; Και στην Επίδαυρο πρέπει να πηγαίνουν αυτοί που πρέπει να πάνε. Έχουν μία τάξη όλα τα πράγματα μην τα βάζετε όλα σε ένα σακί, είναι μεγάλο λάθος» είπε η ηθοποιός φανερά εκνευρισμένη.

Η ίδια μάλιστα δεν τα έβαλε μόνο με τον Σάκη, που δεν έχει πει κακιά κουβέντα για εκείνη, αλλά και με τη δημοσιογράφο του ΑΝΤ1: «Με θυμώσατε πολύ τώρα, γιατί δείχνετε πως δεν ξέρετε τι σας γίνετε. Πρέπει να μάθετε να διαχωρίζετε τα πράγματα. Στα μιούζικαλ καλά κάνουν και παίζουν τραγουδιστές, εγώ όμως δεν μίλησα για τα μιούζικαλ, αλλά για το θέατρο» είπε η Χρυσούλα Διαβάτη που άνευ λόγου και αιτίας βγάζει «φλύκταινες» όταν ακούει το όνομα του Σάκη Ρουβά.

Δείτε στο βίντεο το ξέσπασμα της ηθοποιού