Aπαράδεκτη: Πασίγνωστη τραγουδίστρια κοροϊδεύει γυναίκα καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι

Την «διατάζει» να περπατήσει και γελά υστερικά (video)

​Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η συμπεριφορά της Νίκι Μινάζ, της τραγουδίστριας-ράπερ με εκατομμύρια followers στα social media, η οποία τόλμησε να κοροϊδέψει με αηδιαστικό τρόπο, μια γυναίκα που ήταν καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.


Όπως θα δείτε στο video που ανέβασε η ΙΔΙΑ η 32χρονη σταρ στο Instagram της, την ώρα που κατευθύνεται σε ένα πάρτι στο Los Angeles για το Halloween ντυμένη «νεράιδα», βλέπει μπροστά της μια ανάπηρη γυναίκα.


Ξαφνικά, αρχίζει να σπάει πλάκα μαζί της, σηκώνοντας το μαγικό ραβδί της, διατάζοντας την να περπατήσει. Τόσο η Νίκι Μινάζ όσο και οι ακόλουθοι της, γελούν υστερικά με το «αστείο» της.


Μετά το ανέβασμα του video στο Instagram της, η 32χρονη ράπερ τα «άκουσε» για τα καλά από τους fans της, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να το κατεβάσει.


Μάλιστα δικαιολογήθηκε λέγοντας πως η γυναίκα στο αναπηρικό καροτσάκι δεν ήταν ανάπηρη στη πρα��ματικότητα, αλλά ήταν μια φίλη της που την παρίστανε.


Δεν ξέρουμε τι συνέβη στην πραγματικότητα, αλλά ακόμα και αν η Νίκι Μινάζ λέει αλήθεια και όλο αυτό ήταν ένα αστείο, τότε ήταν από τα πιο άκομψα που έχουμε δει.







ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.