Αντώνης Ρέμος-Υβόννη Μπόσνιακ:Ο παραμυθένιος στολισμός από την βάφτιση της κόρης τους-ΝΕΕΣ φωτο

Τις ανέβασε το μοντέλο στα social media- Πρώτη ανάρτηση: 01/11/2015 16:50

Φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης τους, η οποία πήρε το όνομα Ελένη ανέβασε στα social media η σύντροφος του Αντώνη Ρέμου Υβόννη Μπόσνιακ.


Το μοντέλο θέλησε να μοιραστεί με τους followers της το χώρο της δεξίωσης και τη διακόσμησή της αλλά και τη μπομπονιέρα που χάρισαν στους καλεσμένους τους.


Όπως σας γράψαμε από το star.gr, η μικρή Ελένη που ήρθε στον κόσμο στις 14 Φεβρουαρίου βαφτίστηκε την Κυριακή το απόγευμα στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι, με νονούς την Μαρία Μπεκατώρου και τον Κώστα Πηλαδάκ��.


Μετά το μυστήριο, στις 19:30, ακολούθησε «λαμπερό» πάρτι στο «Balux», όπου συγγενείς και φίλοι ευχήθηκαν στους γονείς και την νεοφώτιστη. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν η Μαρινέλλα, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Αλέξης Γεωργούλης, η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Αντώνης Γούναρης.


Όλος ο χώρος ήταν παραμυθένια στολισμένος με το ροζ να κυριαρχεί παντού, ενώ ο Τόνυ Σφήνος ανέβασε το κέφι στα ύψη με τα τραγούδια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντώνης Ρέμος -Υβόννη Μπόσνιακ: Όσα έγιναν στο πάρτι για τη βάφτιση της μικρής Ελένης-ΦΩΤΟ