Νέες φωτογραφίες: Φουρέιρα - Λυκούδης πιο ερωτευμένοι από ποτέ στο πάρτι της Μπεκατώρου

Έφτασαν χεράκι-χεράκι και δεν χωρίστηκαν όλη νύχτα/ πρώτη ανάρτηση: 14-10-2015, 00:00

​Τις προάλλες, σας δείξαμε από το star.gr τις πρώτες φώτο από το πάρτι της Μαρίας Μπεκατώρου, στο οποίο έδωσαν το «παρών», Ελένη Φουρέιρα και Σπυράγγελος Λυκούδης.


Στις νέες φώτο που είδαν το φως της δημοσιότητας, βλέπετε την τραγουδίστρια και τον εφοπλιστή, πιο ερωτευμένους από ποτέ, μετά από περίπου ένα χρόνο σχέσης.


Το ζευγάρι έφτασε στη Νέα Σμύρνη χεράκι-χεράκι, με την Ελένη Φουρέιρα να τραβά πάνω της όλα τα βλέμματα. Η τραγουδίστρια που άλλαξε look (για τις ανάγκες του musical Βarbarella στο οποίο πρωταγωνιστεί), επέλεξε να φορέσει ένα μάξι στενό μαύρο φόρεμα, με ασορτί ψηλοτάκουνα πέδιλα και μπεζ πανωφόρι.


Ο εφοπλιστής από την άλλη, ψήφισε την all time classic επιλογή του κουστουμιού.


Παρά τα φλας των φωτογράφων που άστραψαν στη θέα τους, τόσο η Ελένη Φουρέιρα όσο και ο Σπυράγγελος Λυκούδης ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, χωρίς να κρύβουν τον έρωτα τους.


Όλη νύχτα ο ένας δεν έλειψε λεπτό από το πλευρό του άλλου, με την τραγουδίστρια να γέρνει τρυφερά πάνω στον σύντροφο της και να του ψιθυρίζει στο αυτί.

Στη συνέχεια, πόζαραν παρέα με την Μαρία Μπεκατώρου, με την οποία τόσο ο Σπυράγγελος Λυκούδης όσο και η οικογένειά του, διατηρούν φιλική σχέση αφού κατάγονται από το ίδιο νησί, την Κεφαλονιά, στο οποίο πέρασε όλο το καλοκαίρι της η Ελένη Φουρέιρα.



Να σημειώσουμε τέλος, πως η τραγουδίστρια και ο εφοπλιστής συζούν εδώ και περίπου έξι μήνες, ενώ δεν αποκλείεται να φάμε σύντομα και… κουφέτα!