Τζίτζι Χαντίντ:Κλείνει στόματα με νέα της φωτογράφιση σε όσους την έκραξαν για τις καμπύλες της

Δείτε την 20χρονη καλλονή να δίνει ρέστα για λογαριασμό της ολλανδικής Vogue

​Τα στόματα σε όσους την έκραξαν για τις καμπύλες της, έκλεισε μια και καλή η 20χρονη καλλονή Τζίτζι Χαντίντ.


Θυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό, το δίμετρο μοντέλο είχε δεχτεί αρνητικές κριτικές για το κορμί της, επειδή σε αντίθεση με τα υπόλοιπα σκελετωμένα μοντέλα, έχει τα «πιασίματα» της.


Τότε, είχε βγει και είχε απαντήσει με ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram. Αυτή τη φορά, η απάντηση ήρθε μέσω της εκπληκτικής φωτογράφισης της, για λογαριασμό του τεύχους Νοεμβρίου της ιταλικής «Vogue».


Ποζάροντας στο φακό του φωτογράφου Alique, άλλοτε topless σε μερικές πολύ σέξι στάσεις, άλλοτε με μπουρνούζι και ψηλοτάκουνες μπότες και άλλοτε φορώντας μόνο τη ζακέτα της, η Τζίτζι Χάντιντ δείχνει πως θα πρέπει να είναι η κάθε υγιής γυναίκα, μακριά από τα σκελετωμένα και ανορεκτικά πρότυπα που προσπαθεί να επιβάλλει η βιομηχανία της μόδας.


Μια ιδέα για το τεύχος που θα κυκλοφορήσει, έδωσε η 20χρονη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Ιnstagram, αφιερώνοντας τις φώτο στην οικογένεια και την γιαγιά της!


Να σημειώσουμε τέλος πως στην περίπ��ωση της Τζίτζι, το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά, καθώς η μητέρα της, Γιολάντα Φόστερ, υπήρξε επίσης μοντέλο και σήμερα πρωταγωνιστεί στις «Real Housewives of Beverly Hills».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θύματα ασθένειας από τσιμπούρια γνωστό μοντέλο και ο αδερφός της!