Και μαμά και άψογη επαγγελματίας: Στα γυρίσματα διαφήμισης με τον μεγάλο της γιό η Σακίρα!

Δείτε την 37χρονη Κολομβιανή σταρ να συνδυάζει μητρότητα και εργασία… άψογα-Φωτορεπορτάζ

​Στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις επέστρεψε δυναμικά η Σακίρα, αμέσως μετά την γέννηση του δεύτερου γιου της, Σάσα, τον Ιανουάριο.


Η 37χρονη Κολομβιανή σταρ, μπορεί να είναι μια από τις διασημότερες και πλουσιότερες γυναίκες της διεθνούς showbiz, ωστόσο έχει επιλέξει να μεγαλώνει η ίδια τα δυο της παιδιά, συνδυάζοντας άψογα την μητρότητα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.


Όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ, οι φωτογράφοι την «τσάκωσαν» στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην παραλία «Tosse de Mar», στα παρασκήνια των γυρισμάτων μιας διαφήμισης.


Φορώντας μόνο το στραφταλιζέ μπικίνι της, η 37χρονη σταρ απέδειξε ότι μπορεί να είναι ταυτόχρονα μαμά και επαγγελματίας.


Μπορεί από πάνω της να ήταν ένας «στρατός» συνεργατών, αλλά η Σακίρα δεν είχε στραμμένη την προσοχή της αποκλειστικά στον δυο ετών Μίλαν, τον οποίο δεν άφησε λεπτό από την αγκαλιά της, παρά μόνο για να γυρίσει τις σκηνές.


Όσο για το κορμί της; Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κι εσείς, έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και έχει αποκτήσει καλύτερο κορμί απ΄αυτό που είχε πριν μείνει για πρώτη φορά έγκυος.