«Η κόρη μου πέθανε!Τι θα κάνω;»: Συγκλονισμένη η μητέρα της 28χρονης πρώην συντρόφου του Κάρεϊ

Οι γείτονες της Κάθρινα αναφέρουν: «Τις τελευταίες ημέρες έδειχνε παρανοϊκή και θλιμμένη»

​Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας της 28χρονης πρώην συντρόφου του Τζιμ Κάρεϊ, η οποία όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, αυτοκτόνησε μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών, μόλις μερικές ημέρες μετά τον δεύτερο χωρισμό της από τον διάσημο ηθοποιό!

Η Ιρλανδή make up artist Κάθρινα Γουαϊτ, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Los Angeles της California, το βράδυ της Δευτέρας.

(Στο γάμο της αδερφής της, με την μητέρα της)


Στο άκουσμα της σοκαριστικής είδησης, το Hollywood «πάγωσε». Το ίδιο και ο 53χρονος σταρ που ανακοίνωσε μέσω μιας λιτής και συγκινητικής δήλωσης την θλίψη του για τον χαμό της πρώην αγαπημένης του.

Ωστόσο τα λόγια της μητέρας της 28χρονης είναι αυτά που ραγίζουν καρδιές. Μιλώντας σε ένα φίλο της (σύμφωνα με την «Daily Mail»,) η Μπρίτζιντ Γουαϊτ δεν έκρυψε ότι η καρδιά της έχει «σπάσει» στα δυο μετά τον χαμό της κόρης της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Κάθρινα μου είναι νεκρή! Είναι νεκρή! Μπορείς να το πιστέψεις; Τι θα κάνω; Τι θα κάνω πες μου!»


Την ίδια στιγμή, η εφημερίδα «Sun» αναφέρει πως τις τελευταίες ημέρες η 28χρονη φερόταν παράξενα. Επικαλούμενη τα λόγια ενός γείτονα που δεν θέλει να αναφερθεί το όνομα του, υποστηρίζει πως «δεν χαμογελούσε. Έδειχνε παρανοϊκή. Επίσης τους τελευταίους μήνες είχε εγκαταστήσει κάμερες ασφαλείας σε όλο της το σπίτι. Ήταν πολύ κλειστή και ζούσε σε αυτό το σπίτι εδώ και μερικούς μήνες. Είχαμε ακούσει ότι έχει δεσμό με τον Τζιμ Κάρεϊ αλλά δεν τον είχαμε δει ποτέ εδώ».


Να σημειώσουμε, πως η Κάθρινα χώρισε για δεύτερη φορά με τον 53χρονο ηθοποιό στις 24 Σεπτεμβρίου, ενώ στο σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε πίσω της, ανέφερε το όνομα του. Λίγες ημέρες πριν αυτοκτονήσει, γιόρτασε τα γενέθλια της στο εστιατόριο Nobu.

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΤΖΙΜ ΚΑΡΕΪ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ:

«Είμαι σοκαρισμένος και βαθειά λυπημένος από τον χαμό της γλυκιάς μου Κάθρινα. Ήταν ένα πραγματικά ευγενικό πλάσμα και ένα ντελικάτο Ιρλανδέζικο λουλούδι, πολύ ευαίσθητο για αυτό τον κόσμο στο οποίο ήθελε να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Η καρδιά μου βρίσκεται με την οικογένεια της και τους φίλους της. Με όλους όσοι την αγαπούσαν και νοιάζονταν για εκείνη. Όλοι μας έχουμε χτυπηθεί αυτή τη στιγμή από έναν κεραυνό!» ανακοίνωσε ο χολιγουντιανός σταρ.

ΤΟ LOVE STORY ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ 53ΧΡΟΝΟ ΗΘΟΠΟΙΟ:

Συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα τέλη του 2012 (την περίοδο που η Κάθρινα έχασε τον μπαμπά της από καρκίνο), αλλά τον Μάρτιο της επόμενης χρονιάς (2013) όλα τελείωσαν μεταξύ τους. Ο 53χρονος σταρ τότε δεν είχε αποκαλύψει την αιτία του χωρισμού, αλλά είχε αρκεστεί μόνο στην επιβεβαίωση του χωρισμού στην «Irish Independent».

Τον Μάρτιο του 2013 είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Έβγαινα με ένα κορίτσι από την Ιρλανδία, αλλά δεν βλέπουμε πια ο ένας τον άλλον. Είναι όμως αξιαγάπητη!»

Δυο μήνες μετά, και συγκεκριμένα τον Μάϊο του 2013, οι δυο τους επανασυνδέθηκαν, ενώ άρχισαν και τις δημόσιες εμφανίσεις στους δρόμους της Νέας Υόρκης, περπατώντας χεράκι-χεράκι.


Κάρεϊ και Γουάϊτ, έμειναν μαζί μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου 2015 οπότε και χώρισαν, ενώ μερικές ημέρες μετά ακολούθησε η αυτοκτονία της Κάθρινα Γουαϊτ.