Έλληνας ηθοποιός ντύνεται γαμπρός- Στις 8 Νοεμβρίου ο γάμος του στο Κολωνάκι

Είναι ζευγάρι εδώ και ενάμιση χρόνο-Πρώτη ανάρτηση: 19/09/2015 23:25

​Με τα καλύτερα λόγια μιλάει για τη μέλλουσα γυναίκα του, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, με την οποία θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις 8 Νοεμβρίου.

«Είμαι ενθουσιασμένος γι' αυτόν τον καινούριο μου ρόλο και ανυπομονώ να ντυθώ γαμπρός στο πλευρό της λατρεμένης μου συντρόφου, που όπως σου έχω τονίσει ξανά είνα�� το φως της ζωής μου η γυναίκα της ζωής μου, και αν δεν σταματήσεις μπορώ να σου λέω χιλιάδες τέτοια» δηλώνει ο ηθοποιός.

Με τη σύντροφό του, Κατερίνα Γώγου, είναι ζευγάρι εδώ και ενάμιση χρόνο και γνωρίστηκαν τυχαία στο Κολωνάκι, όταν οι φίλες της, -οι οποίες τον αναγνώρισαν-, του μίλησαν. « Υπήρξε κάτι μεταξύ μας και έτσι ξαναβρεθήκαμε και δεν χωρίσαμε ποτέ ξανά».


Το μυστήριο θα τελεστεί στον ιερό ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και μετά θα ακολουθήσει πάρτι σε μαγαζί του Κολωνακίου, στο «Passepartout».

Το ζευγάρι συγκατοικεί στο σπίτι του ηθοποιού στον Περισσό και είναι πολύ ερωτευμένο. Κουμπάρος θα είναι ο καθηγητής Παθολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γιάννης Ελευσινιώτης, ο οποίος είναι παιδικός φίλος του Θανάση Βισκαδουράκη.