Πλούσια τα ελέη τους: ΔΕΙΤΕ τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου!

Για 9η συνεχόμενη χρονιά πρώτη στη λίστα του Forbes η Ζιζέλ

Για ένατη συνεχόμενη χρονιά οδηγεί την κούρσα των πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων η Ζιζέλ, η οποία, τον περασμένο Απρίλιο περπάτησε για τελευταία φορά στην πασαρέλα!

Σύμφωνα με τη λίστα του Forbes, από τον Ιούνιο του 2014 μέχρι τον Ιούνιο του 2015, η Βραζιλιάνα καλλονή έβαλε στον τραπεζικό της λογαριασμό 38,4 εκατομμύρια ευρώ και είναι το πιο καλοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο.


(H «βασίλισσα» Ζιζέλ)

Από το 2001, οπότε και ξεκίνησε την καριέρα της, μέχρι σήμερα, η Ζιζέλ έχει βγάλει (κρατηθείτε!) 375,7 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, η διαφορά της από την δεύτερη της φετινής λίστας, την Κάρα Ντελεβίν, είναι 30,5 εκατομμύρια ευρώ!


(Kάρα Ντελεβίν - Αντριάνα Λίμα)

Στην ίδια θέση με την Κάρα συναντάμε και την Αντριάνα Λίμα, καθώς η περιουσία και των δύο είναι λίγο πιο κάτω από τα 8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στην τέταρτη θέση, με 6,5 εκατομμύρια ευρώ, κατατάσσεται ο «άγγελος» της «Victoria’s Secret» Ντούτζεν Κρος και στην πέμπτη, με 6,1 εκατομμύρια, η Νατάλια Βοντιάνοβα.


(Ντούτζεν Κρος - Νατάλια Βοντιάνοβα)

To top10 των ακριβοπληρωμένων συμπληρώνεται με… ισοψηφίες: Μιράντα Κερ και Τζόαν Σμολς έβγαλαν 4,8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ Λάρα Στόουν, Αλεσάντρα Αμπρόσιο και Καντίς Σουάνπολ 4,3 εκατομμύρια ευρώ.


(Μιράντα Κερ - Τζόαν Σμολς)

Την είσοδό της στη λίστα έκανε και η ετεροθαλής αδερφή της Κιμ Καρτνάσιαν, η Κένταλ Τζένερ, που βρίσκεται στην 17η θέση, με εισόδημα 3,4 εκατομμύρια ευρώ, στα 19 της χρόνια!


(Καντίς Σουάνπολ, Αλεσάντρα Αμπρόσιο, Κένταλ Τζένερ)