ΔΕΙΤΕ με ποια νεαρή ηθοποιό φέρεται να έχει σχέση ο γιος του Μπέκαμ!

Ερωτευμένοι ετών… 16!

​Την πρώτη του ερωτική κατάκτηση φαίνεται πως μόλις απέκτησε ο 16χρονος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ και, μάλιστα, είναι ανερχόμενη ηθοποιός!

Ο πρωτότοκος της διάσημης οικογένειας, Μπρούκλιν -ο οποίος, όπως σας έχουμε ενημερώσει, έχει κάνει τα πρώτα του βήματα στο μόντελινγκ- φέρεται να είναι ζευγάρι με τη συνομήλική του Γαλλίδα ηθοποιό Σόνια Μπεν Αμμάρ.

Πριν από λίγες μέρες, οι παπαράτσι «τσάκωσαν» τους δύο 16χρονους στους δρόμους του Παρισιού και οι φήμες για ειδύλλιο δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ πληροφορίες λένε πως η γνωριμία τους έγινε στις αρχές του χρόνου, κατά τη διάρκεια διακοπών στις Μαλδίβες.


(Η πρώτη φωτογραφία της Σόνια στο Instragram, με φίλους και τον Μπρούκλιν στα αριστερά)

Μάλιστα, η νεαρή ηθοποιός επέλεξε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τον Μπρούκλιν και άλλους φίλους της για να κάνει το ντεμπούτο της στο Instagram, όπου ήδη έχει 4,2 εκατομμύρια followers, ενώ ένα ασπρόμαυρο ενσταντανέ της, το οποίο απαθανάτισε ο ίδιος, «ανέβασε» στο δικό του Instagram ο νεαρός Μπέκαμ!


(Η φωτογραφία της ηθοποιού που τράβηξε και δημοσίευσε ο γιος των Μπέκαμ)

Η Σόνια Μπεν Αμμάρ θεωρείται από τα ανερχόμενα ταλέντα της Γαλλίας και, ήδη, έχει πάρει μέρος σε σπουδαίες θεατρικές και κινηματογραφικές παραγωγές, μία εκ των οποίων είναι η γνωστή ται��ία «Jappelpoup: Η ψυχή του πρωταθλητή» του Γκιγιόμ Κανέ, που ήταν υποψήφια στα λεγόμενα «ευρωπαϊκά Όσκαρ», τα βραβεία Σεζάρ του 2013.