ΔΕΙΤΕ εικόνες από την βίλα που αγόρασαν για 5 εκατομμύρια ευρώ η Αβρίλ Λαβίν και ο σύζυγός της!

Το ζευγάρι μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας της τραγουδίστριας, μετακομίζει από τον Καναδά στο Λος Άντζελες

​Να αλλάξουν στέγη και μαζί μ΄αυτή και χώρα, αποφάσισαν Αβρίλ Λαβίν και Τσαντ Κρόγκερ.


Η 30χρονη τραγουδίστρια και ο 40χρονος ροκάς σύζυγός της, μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας της celebrity, είπαν να κάνουν μια νέα αρχή στην ζωή τους.


Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, η Λαβίν έδωσε σκληρή μάχη με την βορρελίωση (νόσο Lyme), από την οποία μετά από πολλές δυσκολίες κατάφερε να βγει νικήτρια, αν και αρχικά νόμιζε πως θα πεθάνει.


Σε όλη αυτή την περιπέτεια είχε στο πλευρό της τον σύζυγό της, με τον οποίο πρόσφατα γιόρτασαν την δεύτερη επέτειο γάμου τους, παρά τις φήμες που τους ήθελαν να παίρνουν διαζύγιο.


Μετά από αυτόν τον σκόπελο, το ζεύγος έριξε μαύρη πέτρα πίσω του καιέφυγε από τον Καναδά, αγοράζοντας την υπερπολυτελή βίλα στο Λος Άντζελες που βλέπετε στις φωτογραφίες, στην τιμή των 4.890.000 ευρώ.


Το σπίτι βρίσκεται στο Sherman Oaks, και είναι ��ια κατοικία γαλλικού τύπου με άπλετο χώρο, και ρομαντική διακόσμηση.


Η νέα έπαυλη του ζεύγους σύμφωνα με το Variety, μετρά συνολικά έξι υπνοδωμάτια, 7.5 μπάνια, ένα γυμναστήριο, γήπεδο του μπάσκετ, και υπαίθρια κουζίνα.


Από τα πιο ωραία χαρακτηριστικά της, είναι οι θολωτές οροφές, τα τζάκια που είναι σκαλισμένα στο χέρι, τέσσερα μπαλκόνια σε στυλ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», μια ταράτσα καλυμμένη ολόκληρη από κισσό, και μια πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων.