Ελληνίδες celebrities μιλούν ανοιχτά για τον οργασμό-Ποιες έχουν προσποιηθεί και ποιες όχι!

ΔΕΙΤΕ τι έχουν δηλώσει on camera- BINTEO και ΦΩΤΟ

Κατά καιρούς όλοι έχουν ασχοληθεί με ένα από τα πιο καυτά και αμφιλεγόμενα θέματα της ερωτικής ζωής ανδρών και γυναικών, αυτό της γυναικείας σεξουαλικής κορύφωσης και κατά πόσο αυτή είναι πάντα αυθόρμητη και ειλικρινής.

Ποιος δεν θυμάται άλλωστε την Μεγκ Ράιν στην ταινία «Όταν ο Χάρι γνώρισε την Σάλι», η οποία σε διάρκεια ενός μόλις λεπτού απέδειξε στους άνδρες πως οι γυναίκες έχουν την ικανότητα να προσποιηθούν την κορύφωσή τους και μάλιστα με τρόπο τόσο πειστικό που θα μπορούσε να ξεγελάσει τον καθένα.

Εντωμεταξύ, πολλές είναι οι celebrities της εγχώριας showbiz που έχουν μιλήσει «ανοιχτά» για αυτό το θέμα.

«Δεν υπάρχει για μένα μία γυναίκα στον κόσμο που να μην το ‘χει κάνει» έχει αναφέρει η Κατερίνα Γκαγκάκη σε τηλεοπτική της συνέντευξη παραδεχόμενη ότι εκείνη έχει προσποιηθεί οργασμό πολλές φορές.


Η Ναταλία Γερμανού έχει υποστηρίξει ότι είναι από τις τυχερές καθώς «δεν χρειάστηκε ποτέ», όπως και η Αθηνά Οικονομάκου.


Η Τζούλια Νόβα έχει εξομολογηθεί ότι «το έχει κάνει», όπως και η Χριστίνα Λαμπίρη, αλλά «στο ξεκίνημα των ερωτικών μου επαφών».


Η Έλενα Παπαβασιλείου έχει απαντήσει πιο… αφηρημένα λέγοντας «καλύτερα να είσαι αυθεντικός αλλιώς δεν παίρνεις αυτό που θες σε αυτή τη ζωή»


«Γενικότερα δεν μου αρέσει να προσποιούμαι στην κανονική μου ζωή» έχει πει η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ενώ η Νόνη Δούνια έχει δηλώσει ότι «νομίζω ότι είμαι τραγική ηθοποιός σε αυτό».



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ