To ξέσπασμα του Φώτη Σπύρου: «Θες να με πεις πού*τη; Πες το μου στη μούρη άμα είσαι μάγκας!»

«Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Ξέρεις τι; Χέστηκα για σένα τι θα πεις!»

Μια μέρα αφότου έκανε το γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι ο Φώτης Σπύρου παντρεύεται με τον 21χρονο αγαπημένο του, ο 40χρονος ηθοποιός ξέσπασε για όλους όσοι σχολίασαν αρνητικά αυτή την απόφαση της προσωπικής του ζωής:

«Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Ξέρεις τι; Χέστηκα για σένα τι θα πεις! Δεν με αφορά ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΣ! Δεν έχει κανένας να μου προσάψει, να μου πει, να μου καταλογίσει τίποτα. Το τι θα κάνω εγώ στο κρεβάτι μου δεν σε ενδιαφέρει κατάλαβες;»

Και συνεχίζει:

«Είμαι 40 χρονών και δεν έχω πρόβλημα με μένα, με τον εαυτό μου και με ο,τι είμαι και ελπίζω κάποιοι άνθρωποι να βρουν τον δρόμο τους μέσα από αυτό που λέω και αποκαλύπτω. Δεν με αφορά το περιβάλλον. Το περιβάλλον μου είμαι εγώ!»

Παράλληλα δεν κρύβει πως αν μπορούσε θα ήθελε να παντρευτεί στην χώρα του με τον νεαρό σύντροφο του, καθώς και ότι επιθυμία του είναι κάποια στιγμή να υιοθετήσουν οι δυο τους ένα μαύρο αγοράκι:

«Θέλω να υιοθετήσω ένα παιδί που να είναι μαυράκι. Επειδή δεν μπορώ να κάνω μόνος μου δεν γεννάω δυστυχώς, ούτε ο άλλος, οπότε θα υιοθετήσουμε ένα παιδί».

Κουμπάρα τους θα είναι η Μαρία Παπαπάτρος με την οποία όπως λέει είναι πολλά χρόνια φίλοι:

«Την Μαρία Παπαπέτρος την γνώρισα το 2000 και είμαστε 15 χρόνια φίλοι. Δεν της το ζήτησα εγώ να γίνει κουμπάρα. Εκείνη μου το είπε. Με λατρεύει!»

Τέλος, ο Φώτης Σπύρου έστειλε και ένα μήνυμα σε όσους τον αποκάλεσαν πού*τη:

«Θες να με πεις που*τη; Πες με άμα είσαι μάγκας, αλλά έλα να μου το πεις στη μούρη», ενώ δεν έκρυψε πως πιστεύει βαθειά στον Θεό:

«Και βέβαια πιστεύω στον θεό, και εκείνος πιστεύει σε μένα, με έχει βοηθήσει και ο θεός ο δικός μας διδάσκει την αγάπη, αλλά η αγάπη δεν έχει φύλο».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO