Στις Κάννες ο Ρ.Γουίλιαμς και η σύζυγος του μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση

Έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση και έδειχναν πιο ερωτευμένοι από ποτέ

​Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο 68ο Φεστιβάλ των Καννών έκαναν Ρόμπι Γουίλιαμς και Άϊντα Φίλντ, μετά την μήνυση που κατέθεσε εναντίον τους ο πρώην βοηθός τους, ο οποίος κατηγορεί την σύζυγο του τραγουδιστή για σεξουαλική παρενόχληση!


Το ζευγάρι αρνήθηκε εξαρχής όλα όσα υποστήριξε ο 58χρονος Ζιλ Ντε Μπονφίς και απαντά στα δημοσιεύματα που τους θέλουν να περνάνε δύσκολες στιγμές, με τρυφερά ενσταντανέ στο Κόκκινο Χαλί.


Όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ, ο 41χρονος τραγουδιστής και η 35χρονη σύζυγος και μητέρα των παιδιών του, δεν σταμάτησαν να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται δημόσια, δείχνοντας πολύ «δεμένοι» ο ένας με τον άλ��ον, ειδικά μετά την δημοσιότητα που πήρε το θέμα με τον πρώην βοηθό, ο οποίος μεταξύ άλλων υποστηρίζει πως η Άϊντα κυκλοφορούσε γυμνή, του μιλούσε για την σεξουαλική της ζωή και τον ρωτούσε συνεχώς για τα ερωτικά της.


Ωστόσο ο Ρόμπι Γουίλιαμς δεν έδειξε να πτοείται από το παραπάνω, δείχνοντας πιο ερωτευμένος και προστατευτικός από ποτέ με την γυναίκα του, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα σέξι φόρεμα που άφηνε ακάλυπτο μεγάλο μέρος του στήθους της.