ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ: «Θα μικρύνω τα στήθη μου πριν φτάσουν στα γόνατα μου!»

Φορά τεράστιο νούμερο σουτιέν και παραπονιέται συνεχώς

​Πρόβλημα με το τεράστιο στήθος της έχει η Σοφία Βεργκάρα, η οποία δεν έχει αφήσει συνέντευξη για συνέντευξη τον τελευταίο ένα χρόνο στην οποία να μην λέει πως θέλει να το μικρύνει γιατί δεν το αντέχει άλλο!


Ξέρουμε μερικές αυτή τη στιγμή τραβάτε τα μαλλιά σας, αλλά η 42χρονη Κολομβιανή ηθοποιός έχει άλλη άποψη αφού πιστεύει πως τα πλούσια και φυσικά ελέη της έχουν «πέσει» και επίσης δηλώνει πως την ενοχλούν.

Γι΄αυτό και στην τελευταία της συνέντευξη στο «Watch what Happens Live», η Βεργκάρα αποκάλυψε το νούμερο σουτιέν της που είναι το 32F, και δήλωσε:


«Επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το θέμα. Δεν είναι άνετο πλέον να περπατώ μαζί τους, χτυπούν τα γόνατα μου!»

Αυτός είναι και ο λόγος που θα κάνει μια επίσκεψη στον πλαστικό χειρουργό ώστε να τα μικρύνει, κάτι που βρίσκει αντίθετο τον αρραβωνιαστικό και μέλλων σύζυγό της Τζο Μανγκανιέλο, ο οποίος έχει αδυναμία στο εν λόγω σημείο του σώματος της όπως είπε η Βεργκάρα.


Να σημειώσουμε πως η Κολομβιανή σταρ που έγινε διάσημη μέσα από τη σειρά «Modern Family», πρόσφατα είχε δηλώσει, πως ευχόταν να έχει ψεύτικα στήθη, μιας και όλη της η ζωή ήταν ένας εφιάλτης επειδή εξαιτίας του μεγάλου μεγέθους της δεν μπορούσε να βρει σουτιέν.


Και να φανταστείτε, πως αν δεν υπήρχαν κι αυτά μπορεί σήμερα να μην την ξέραμε!