Στα πατώματα ο Τζόνι Ντεπ: Απειλούν να θανατώσουν τα δυο του σκυλιά!

Αν δεν τα διώξει μέχρι το Σάββατο από την Αυστραλία θα τους κάνουν ευθανασία

​Σε μπελάδες μπήκε ο Τζόνι Ντεπ, ο οποίος έκανε το λάθος να ταξιδέψει στην Αυστραλία με το ιδιωτικό του τζετ, χωρίς πρώτα να δηλώσει ότι μπαίνει στη χώρα με τα δυο του σκυλιά.


Αγνοώντας τους αυστηρούς υγειονομικούς κανόνες της Αυστραλίας που υποχρεώνει όλους όσοι εισέρχονται στα σύνορα τους με ζώα να κάνουν τις απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες ώστε να αποτρέπονται αρρώστιες και μολύνσεις, ο 50χρονος σταρ έκανε του κεφαλιού του και τώρα αντιμετωπίζει τις συνέπειες.


Όπως αναφέρουν όλα τα διεθνή ΜΜΕ, οι υγειονομικές αρχές της χώρας του έδωσαν διορία έως το Σάββατο, και του είπαν πως έχει δυο επιλογές:

Είτε να τα στείλει πίσω στην Καλιφόρνια ή… να τους κάνει ευθανασία!

(Τα δυο σκυλάκια που κινδυνεύουν με ευθανασία)


Σύμφωνα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης της χώρας Μπάρναμπι Τζόις, πρόκειται για δυο Γιορκσάιρ Τεριέ που ονομάζονται «Boo�� και «Pistol» αντίστοιχα, τα οποία ανακαλύφθηκαν όταν ο Τζόνι Ντεπ τα πήγε σε «κουρείο» σκύλων, με τον Υπουργό να τονίζει πως ο νόμος δεν κάνει εξαιρέσεις και όλοι είναι ίσοι απέναντι σ΄αυτόν!


Με το που έγινε γνωστή η είδηση, ξεκίνησε online διαμαρτυρία που συγκέντρωσε χιλιάδες υπογραφές, ζητώντας από τον Μπάρναμπι να μην θανατώσει τα δυο σκυλάκια που δεν φταίνε σε τίποτα.