ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:«Η κοπέλα μου με απάτησε με τον Κούτσερ όταν ήταν παντρεμένος με την Ντέμι Μουρ»

ΔΕITE ποιος κούκλος 29χρονος ηθοποιός μαρτύρησε το πιπεράτο μυστικό απο το παρελθόν

​Σας λέει κάτι το όνομα Σάρα Λιλ; Αν όχι, να σας θυμίσουμε πως πρόκειται για την ξανθιά καλλονή με την οποία απάτησε ο Άστον Κούτσερ την Ντέμι Μουρ το 2011, παρανομή της έκτης επετείου γάμου τους!

(Η Σάρα Λιλ)


Την συνέχεια λίγο πολύ την ξέρετε όλοι, καθώς μετά από αυτό το σκάνδαλο Μουρ και Κούτσερ πήραν διαζύγιο.

(Ο Άστον Κούτσερ με την Ντέμι Μουρ)


Αυτό που δεν ξέρετε, είναι ότι την περίοδο που η τότε 22χρονη καλλονή έκανε σεξ με τον Κούτσερ, τα είχε παράλληλα με τον κούκλο ηθοποιό και μοντέλο, Σκοτ Ίστγουντ, γιο του Κλιντ Ίστγουντ!

(Ο Σκοτ Ίστγουντ)


Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο 29χρονος σταρ τέσσερα χρόνια μετά, κατά την διάρκεια τηλεοπτικής του εμφάνισης στο «Watch What Happens Live» με τον ηθοποιό Τζον Κράϊερ.

(Αριστερά ο Τζον Κραϊερ, δεξιά ο Σκοτ Ίστγουντ)


Ο Κραϊερ είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς «Two and a Half Men» ο οποίος στο παρελθόν (δεκαετία του ’80) είχε δεσμό με την Ντέμι Μουρ, ενώ μετά από χρόνια συνεργάστηκε με τον Κούτσερ για λογαριασμό της σειράς.

(Αριστερά ο Σκοτ Ίστγουντ, δεξιά η Σάρα Λιλ)


Αφού λοιπόν ο Τζον περιέγραψε την πρώτη του συνάντηση με τον Κούτσερ (ο οποίος τότε ήταν παντρεμένος με την Ντέμι Μουρ), ο Σκοτ Ίστγουντ του είπε:

«Θα σου πω κάτι για να αισθανθείς καλύτερα. Ο Άστον Κούτσερ έκανε σεξ με μια πρώην μου, με την οποία τότε εγώ είχα σχέση! Νομίζω πως η Σάρα Λιλ ήταν ο καταλύτης που έφερε το διαζύγιο με την Μουρ».


Πάντως διόλου δεν ενοχλήθηκε από το κέρ@το ο Σκοτ, ο οποίος στη συνέχεια είπε πως αν κάποια στιγμή δει από κοντά τον Άστον Κούτσερ, θα του σφίξει το χέρι.


Αυτό θα πει ανωτερότητα.


ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤ ΙΣΤΓΟΥΝΤ.