Συγκίνησε ο Ρουβάς στο φινάλε: «ίσως μια μέρα να προσφέρουμε ζωή σε κάποιο παιδί»

Αυλαία στην επιτυχημένη παράσταση «Ηρακλής, Οι 12 Άθλοι»

​Με λόγια συγκινητικά, για την σημασία που έχει το να γίνουμε εθελοντές δότες μυελού των οστών, αποχαιρέτησε ο Σάκης Ρουβάς το κοινό που έσπευσε να γεμίσει το «Pantheon Theater» για την τελευταία παράσταση «Ηρακλής, Οι 12 Άθλοι»!

Στο φινάλε της επιτυχημένης υπερπαραγωγής, έπειτα από τρεις μήνες παραστάσεων, που ήταν αφιερωμένο στο «Όραμα Ελπίδας», έσπευσε πλήθος κόσμου και celebrities, μεταξύ των οποίων και η Κάτια Ζυγούλη, που χειροκρότησαν για τελευταία φορά τον θίασο.

«Αυτή η παράσταση ήταν αφιερωμένη στο “Όραμα Ελπίδας”. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που μας στηρίξατε σήμερα. Αυτά τα παιδιά μας δίνουν την ευκαιρία να γίνουμε εθελοντές και, ίσως μια μέρα, αν ο Θεός θελήσει, να προσφέρουμε ζωή σε κάποιο από αυτά τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο από άνθρωπο σε άνθρωπο!», είπε ο Σάκης και έκανε την τελευταία του υπόκλιση, έχοντας στο πλευρό του δύο κοριτσάκια που του προσέφεραν συμβολικά μία μικρή ελιά, για τον αγώνα και την στήριξή του όλα αυτά τα χρόνιας, ως «Αγγελιοφόρος της Ελπίδας» και πρωταγωνιστής της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ «ΗΡΑΚΛΗ»

Kάτια Ζυγούλη

Σάκης Ρουβάς

Λεωνίδας Καλφαγιάννης

Ιωάνν�� Μαροσούλη & Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τα παιδιά τους

Θοδωρής Μαραντίνης

Στέλιος Χανταμπάκης-Όλγα Πηλιάκη

Έλενα Ασημακοπούλου

Νίκος Αποστολόπουλος-Τάκης Ζαχαράτος

Λεωνίδας Παπασταύρου & Σοφία Παθέκα με τους γιους της