ΔΕΙΤΕ τι γίνεται έξω από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται σε κώμα η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Φίλοι και συγγενείς αγκαλιάζονται και κλαίνε, ενώ πλήθος καμερών είναι συγκεντρωμένο απ΄έξω

​Χαμός γίνεται έξω από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κώμα τις τελευταίες ημέρες, η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον.


Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, η 21χρονη Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, βρίσκεται στην Εντατική, φλερτάροντας με το θάνατο.


Ο σύζυγός της, την βρήκε αναίσθητη στη μπανιέρα του σπιτιού τους, λίγες ημέρες πριν συμπληρωθούν τρία χρόνια από το θάνατο της μητέρας της (11 Φεβρουαρίου), η οποία βρέθηκε νεκρή το 2012, στην μπανιέρα ξενοδοχείου, στο Μπέβερλι Χιλς.


Έκτοτε, η 21χρονη Μπόμπι Κριστίνα δίνει μάχη για τη ζωή της, ενώ έξω από το νοσοκομείο είναι συγκεντρωμένοι φίλοι και συγγενείς της, οι οποίοι αγκαλιάζονται και παρηγορούν ο ένας τον άλλον, περιμένοντας να δουν τι θα συμβεί.

(Εδώ ο σύζυγός της, Νικ Γκόρντον)


Να σας ενημερώσουμε, πως η κόρη της Χιούστον, αναπνέει χάρη στα μηχανήματα και παραμένει σε κώμα, ενώ η κατάσταση του εγκεφάλου της θα μπορέσει να γίνει γνωστή όταν ελαττωθούν τα ηρεμιστικά που τ��ς χορηγούνται!


Εκτός πάντως από τους συγγενείς και φίλους της Μπόμπι Κριστίνα, έξω από το νοσοκομείο North Fulton της Ατλάντα, έχει συγκεντρωθεί και πλήθος καμερών αλλά και δημοσιογράφων, παρά το γεγονός ότι η οικογένεια ζήτησε να τους σεβαστούν αυτή τη δύσκολη στιγμή.