Στο νοσοκομείο σοβαρά άρρωστη η Λίντσει Λόχαν έπειτα από σπάνιο ιό που κόλλησε!

Τσιμπήθηκε από κουνούπι στη Γαλλική Πολυνησία ενώ έκανε διακοπές τα Χριστούγεννα

​Στο νοσοκομείο σοβαρά άρρωστη νοσηλεύεται η Λίντσεϊ Λόχαν, έπειτα από τσίμπημα κουνουπιού στην Γαλλική Πολυνησία, κατά την διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών της.


Σύμφωνα με το TMZ, ο εξαιρετικά σπάνιος ιός που μεταδόθηκε από κουνούπι, ονομάζεται Chikungunya και έκτοτε η 28χρονη σταρ δεν μπορεί να συνέλθει από τα συμπτώματα.

Αν και το πρώτο διάστημα αρνούνταν να δεχτεί οποιαδήποτε αγωγή, στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στο νοσοκομείο King Edwad VII’s όπου και νοσηλεύεται.


Χαρακτηριστικό είναι ότι μέσω των social media της, πριν μπει στο νοσοκομείο, ενημέρωνε τους followers της λέγοντας:

«Αρνούμαι να αφήσω έναν ιό να μου χαλάσει τις ήρεμες διακοπές μου. Να βάζετε σπρέι παρακαλώ πάντα!»


Tι είναι ο ιός Chikungunya; Μεταδίδεται από τα κουνούπια στους ανθρώπους μέσω του τσιμπήματος, και τα συμπτώματα του είναι υψηλός πυρετός, πονοκέφαλος, πόνος στους μυς και στις αρθρώσεις, πρήξιμο και κοκκίνισμα.


Το ακόμα πιο ανησυχητικό, είναι ότι δεν υπάρχει εμβόλιο για τον συγκεκριμένο ιό, αλλά ούτε και θεραπεία σε περίπτωση που κάποιος τον κολλήσει.


Αν και σπάνια αποβαίνει μοιραίος για τον ασθενή, σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να υπάρχει στο σώμα του από μήνες έως και… χρόνια! Κάποια στιγμή πάντως, η πλειοψηφία των ασθενών καταφέρνει να αναρρώσει.