Ξέσπασε σε κλάματα η Κέιτ Μίντλετον αγκαλιάζοντας μια μητέρα που έχασε το παιδί της!

Μπαίνει στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και δεν κατάφερε να συγκρατήσει την συγκίνησή της

​Σε κλάματα ξέσπασε η Κέιτ Μίντλετον, μετά από την συνάντηση της σε φιλανθρωπικό event, με μια 33χρονη μητέρα η οποία «έχασε» το τριών μηνών κοριτσάκι της.


Η 33χρονη Δούκισσα του Κέμπριτζ που μπαίνει στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης, δεν κατάφερε να συγκρατήσει την συγκίνηση της όταν η συνομήλικη της, Λει Σμιθ, της εξιστόρησε την τραγική της ιστορία, λέγοντας πως το μωρό της έφυγε από την ζωή, μετά από σπάνια πάθηση της καρδιάς.


Τότε η Κέιτ φανερά συντετριμμένη, την αγκάλιασε αποκαλώντας την μια «γενναία μητέρα».


Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο προκειμένου να επιστρέψει στο παλάτι του Κένσινγκτον, σκουπίζοντας τα δάκρυα της.


Nα σημειώσουμε, πως η Δούκισσα με την 33χρονη μητέρα είχαν έρθει σε επαφή πριν καιρό, όταν η Λέι της είχε γράψει γράμμα, εξιστορώντας την τραγική της ιστορία. Η Κέιτ τότε, της είχε απαντήσει προσωπικά, κάτι που την είχε συγκινήσει πολύ, λέγοντας πως είναι τιμή της.


Τελικά, οι δυο γυναίκες συναντήθηκαν από κοντά, με την εμφάνιση της Κέιτ να κλέβει για ακόμα μια φορά την παράσταση, αφού όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η Δούκισσα πήγε στο event ντυμένη στα κόκκινα, επιλέγοντας ένα ρούχο της Katherine Hooker, το οποίο συνδύασε με μαύρο clutch τσαντάκι και γόβες, της Emmy London.