Διάσημη star καταγγέλλει τον Μπιλ Κόσμπι: «με νάρκωσε με κρασί και χάπια»

Aκούστε την συγκλονιστική της εξομολόγηση

Δίνουν και παίρνουν οι κατηγορίες διάσημων γυναικών οι οποίες αναφέρουν πως ο βετεράνος κωμικός Μπιλ Κόσμπι τις βίασε.

Μετά την Μπάρμπαρα Μπόουμαν και την Τζόαν Τάρσις, οι οποίες όπως σας ενημερώσαμε, υποστηρίζουν πως κακοποιήθηκαν σεξουαλικά, άλλη μία γυναίκα κατηγορεί τον διάσημο κωμικό: η παρουσιάστρια Τζάνις Ντίκινσον αποκάλυψε στην εκπομπή «Entertainment Tonight» πως στο παρελθόν έκλεισε ένα ραντεβού με τον ηθοποιό προκειμένου να της δώσει το ρόλο στο «Τhe Cosby Show».

Η Τζάνις δείπνησε με τον ηθοποιό στο δωμάτιο της και μετά εκείνος τη νάρκωσε με κρασί και χάπια: «ξύπνησα γυμνή χωρίς πιζάμες. Το τελευταίο πράγμα που θυμόμουν πριν λιποθυμήσω ήταν πως είχα κακοποιηθεί σεξουαλικά», αποκάλυψε το πρώην μοντέλο που τη δεκαετία του ’90 ήταν νούμερο ένα στις πασαρέλες.

Η 52χρονη σήμερα Ντίκινσον εξομολογήθηκε πως τόσα χρόνια ήθελε να βλάψει τον εαυτό της, αφού ένιωθε άσχημα για ό, τι είχε συμβεί.

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια κατηγορεί για βιασμό τον 77χρονο Κόσμπι. Το 2002, στην αυτοβιογραφία της, είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο περιστατικό, όμως, δέχτηκε πιέσεις από το δικηγόρο του ηθοποιού να αφαιρέσει τις λεπτομέρειες.