ΔΕΙΤΕ την Τόρι Σπέλινγκ στο νοσοκομείο, μετά τα συμπτώματα Έμπολα!

Μήνυμα για... τον γάμο της έστειλε η ηθοποιός

Ένα ιδιαίτερο μήνυμα, που φουντώνει τις φήμες για κρίση στον γάμο της, έστειλε από το κρεβάτι του πόνου η Τόρι Σπέλινγκ, η οποία, όπως έχει γράψει το star.gr, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με συμπτώματα έμπολα!

«Αυτή η ασθένεια με έκανε να καταλάβω πόσο εύκολα η ζωή μπορεί να στα πάρει όλα... Χρειαζόμαστε δυο βήματα να γίνουν μέσα μας και να παλέψουμε για όλα», έγραψε στο Instagram η τηλεοπτική Ντόνα του «Χτυποκάρδια Στο Μπέβερλι Χιλς».



Μπορεί οι γιατροί να διέγνωσαν βαριάς μορφής βρογχίτιδα και πνευμονία, την… κακία, πάντως, δεν την ξέχασε η Τόρι, που ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και αναμένεται να βγει απο το νοσοκομείο το Σαββατοκύριακο.

«Δυστυχώς, επιτέλους αντιμετώπισα την αλήθεια. Ότι ένα πρόσωπο δεν θα είναι ποτέ πια εδώ για εμένα», συμπλήρωσε στο μήνυμά της, «καρφώνοντας» έμμεσα πλην σαφέστατα τον σύζυγό της, Ντιν ΜακΝτέρμοτ .

Η «μπηχτή» της ηθοποιού φούντωσε ακόμα περισσότερο τις φήμες για κρίση στον γάμο της, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί στο νέο επεισόδ��ο του ριάλιτι για την ζωή της, στο οποίο μιλά για… απιστία!