Μοντέλο και σύζυγος ποδοσφαιριστή, με σέξι δερμάτινα εσώρουχα!

ΔΕΙΤΕ την καυτή της φωτογράφιση που την έκανε να νιώθει… «διεστραμμένη»

​Μπορεί η Άμπεϊ Κλάνσι να μετρά πολλές σέξι και προκλητικές φωτογραφίσεις όσα χρόνια βρίσκεται στο χώρο του μόντελινγκ, όμως εξακολουθεί να… «κοκκινίζει» κάθε φορά που της ζητάνε κάτι πολύ hot.


Έτσι συνέβη και αυτή τη φορά. Το 28χρονο μοντέλο και σύζυγος του ποδοσφαιριστή Πίτερ Κράουτς με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα παιδί, πόζαρε για λογαριασμό του περιοδικού «Rollercoaster».


Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, φορώντας σέξι δερμάτινα εσώρουχα και ζαρτιέρες, στήνεται στο φακό με ύφος όλο υποσχέσεις, με το καλλίγραμμο κορμί της σε πρώτο πλάνο.


Και μπορεί εσάς να σας φαίνεται πολύ «άνετη», αλλά εκείνη εξομολογήθηκε πως στα backstage συνέβαινε ακριβώς το αντίθετο!


«Ήμουν εγώ και ένας ημίγυμνος 19χρονος. Ένιωθα τόσο νευρικά και είχα κοκκινίσει τόσο πολύ, που έμοιαζα είτε με μικρό παιδί, είτε με διεστραμμένο άτομο!»

Kαι εμείς αναρωτιόμαστε εύλογα: Τι είναι πιο προκλητικό; Η παραπάνω φωτογράφιση, ή η παρακάτω εμφάνιση της Άμπεϊ στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, με τις θηλές στη φόρα και το string, σε κοινή θέα;


Άβυσσος η ψυχή του μοντέλου!