Έγκυος η Στέλλα Μπεζαντάκου! - «Θεωρώ ότι θα γίνω μiα μάνα-υπόδειγμα»

Ποιός είναι ο σύντροφός της, Χρήστος, με τον οποίο είναι 4 χρόνια μαζί;

​Η Στέλλα Μπεζαντάκου στα 40 της χρόνια έχει κάνει στροφή στη ζωή της, ζει τον έρωτα της με τον σύντροφο της, με τον οποίο συγκατοικεί εδώ και 4 χρόνια κι είναι έτοιμη να γίνει μανούλα, καθώς διανύει τον 3 μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Στη δεκαετία των 20 μου χρόνων, δεν περνούσε καν από το μυαλό μου να κάνω ένα παιδί αλλά, όσο κυλούσαν τα χρόνια -και ειδικά τώρα που βρήκα το άλλο μου μισό- το σκεφτόμουν όλο και περισσότερο. Τώρα, λοιπόν, ένα χρόνο πριν μπω στα 40, αισθανόμουν απόλυτα έτοιμη να γίνω μάνα! Κοίτα, εγώ είμαι μία γυναίκα που έχει χορτάσει από πολλά. Σε σημείο που ένιωσα κορεσμό. Δεν έχω απωθημένα από τη ζωή, γι’ αυτό και θεωρώ ότι θα γίνω μiα μάνα-υπόδειγμα» παραδέχεται η Στέλλα Μπεζαντάκου και προσθέτει:

«Κι αν δεν έκανα αυτή την περίοδο της ζωής μου ένα παιδί, δεν θα ένιωθα ολοκληρωμένη. Ok, είμαι η Στέλλα που ξέρετε, που τραγουδάει, που φωτογραφίζεται, που την αγαπάει ο κόσμος, που τη σταματούν στο δρόμο, που είναι star, αλλά υπάρχει και μία άλλη Στέλλα: η Στέλλα η απλή κοπέλα της διπλανής πόρτας...»

Η ίδια μιλά για τον πατέρα του παιδιού της λέγοντας: «Είναι ο σύντροφός μου, ο Χρήστος, με τον οποίο συγκατοικούμε τέσσερα χρόνια. Ωστόσο, δεν επιδιώκουμε τη δημοσιότητα. Και δεν θέλαμε να διαφημίσουμε την ευτυχία μας, γιατί ο σύντροφός μου δεν αποζητά την έκθεση της προσωπικής μας ζωής κι εγώ, ως γυναίκα του, το σεβάστηκα απόλυτα».

Ο σύντροφος της «παλιά ασχολιόταν με την πολιτική, τώρα απέχει. Έχει ένα εκτροφείο ροτβάιλερ, παρέχει εκπαίδευση σε σκύλους, ενώ έχει και κάποια κτήματα που τα νοικιάζει για διάφορους λόγους, όπως για την εκμετάλλευση φωτοβολταϊκών» επισημαίνει η ίδια.


Τέλος, για το αν θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας παραδέχεται: «Αν παντρευτούμε, θα ήθελα αυτό να γίνει με θρησκευτικό γάμο, γιατί πιστεύω πολύ και θα ‘θελα να πάρω και την ευλογία του Χριστού. Άλλωστε, από πολύ μικρή, ο Θεός ήταν στήριγμά μου κάτι που, κάποιες φορές, με δίχαζε ανάμεσα στην καλλιτέχνιδα και στον άνθρωπο-Στέλλα. Τώρα, όμως, Του έχω αφοσιωθεί ολοκληρωτικά: μπαίνω στο internet, σχεδόν καθημερινά, ψάχνω και ερευνώ, διαβάζω χωρία της καινής διαθήκης και αγαλλιάζω μέσα μου. Ηρεμώ. Έχω μάλιστα και πνευματικό, ενώ εξομολογούμαι και κοινωνώ όποτε αισθάνομαι έτοιμη μέσα μου».

Το ζευγάρι ετοιμάζεται να ανοίξει ένα café-bar στη Γλυφάδα.