ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: η Μανωλίδου απαντά στη Σταμάτη για το «γουρούνα»

«Μόνο ντροπή αισθάνομαι», λέει η μαέστρος για την πανελίστρια

Στεναχωρημένη, αλλά και έξαλλη, λέγεται πως είναι η Ευγενία Μανωλίδου με τον χαρακτηρισμό «γουρούνα» που της απέδωσε on air η Σάσα Σταμάτη! «Μόνο ντροπή αισθάνομαι», είπε η μαέστρος σε φιλικά της ��ρόσωπα.

Διανύοντας μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, αφού σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το τρίτο παιδάκι της, η Ευγενία δεν πήρε δημοσίως θέση στο θέμα που προέκυψε όταν η πανελίστρια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξεστόμισε on air τον χαρακτηρισμό.

«Είναι δυνατόν να λέγονται τέτοιοι χαρακτηρισμοί για μένα ή για οποιονδήποτε άλλον, δημόσια, σε ένα μεγάλο κανάλι, με σοβαρούς παρουσιαστές και με υψηλή τηλεθέαση; Δηλαδή, αν είχα πάει καλεσμένη στην εκπομπή τους, θα τολμούσαν να με χαρακτηρίσουν έτσι; Μόνο ντροπή αισθάνομαι...», είπε η μαέστρος σε άτομα του φιλικού της περιβάλλοντος, όπως αναφέρει το περιοδικό «You».

Η Σάσα Σταμάτη, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ζήτησε συγνώμη για τον χαρακτηρισμό, ενώ, εξαρχής, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά, κράτησαν αποστάσεις από τα λεγόμενα της συνεργάτιδάς τους.