Χώρισε για χάρη του Ουγγαρέζου η Άννα Πρέλεβιτς;

Τι απαντά ο παρουσιαστής στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι

Για τα μάτια του Δημήτρη Ουγγαρέζου φαίνεται πως χώρισε έπειτα από έξι χρόνια σχέσης η Άννα Πρέλεβιτς, την οποία οι φήμες την θέλουν ζευγάρι με τον παρουσιαστή! Ο ίδιος, πάντως, έριξε ακόμα περισσότερο λά��ι στη φωτιά, καθώς δεν διέψευσε όσα γράφονται!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η πρώην Σταρ Ελλάς - παρουσιάστρια και ο μπασκετμπολίστας Δημήτρης Χαριτόπουλος αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους τον Αύγουστο που μας πέρασε και, μάλιστα, κατά τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Περίπου ένα μήνα μετά, η Άννα εμφανίστηκε σε video clip μαζί με τον Δημήτρη και αυτή φαίνεται πως ήταν η αφορμή για να έρθουν πιο κοντά! Όπως αναφέρει το περιοδικό «YOU», από τότε οι δυό τους είναι το νέο ζευγάρι της showbiz, κάτι που ο παρουσιαστής, ούτε επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε, όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος τον ρώτησε ευθέως!

«Ούτε το διαψεύδω, ούτε το επιβεβαιώνω!», είπε ο on air ο νεαρός παρουσιαστής και, επισημαίνοντας ότι εδώ και περίπου τρία χρόνια δεν μιλά για τα προσωπικά του, κατέληξε: «σας είπα, δεν μιλάω γι’ αυτό»!

Δείτε την αντίδραση του Ουγγαρέζου στο δημοσίευμα για την σχέση του με την Πρέλεβιτς