Γαρμπή και Ρουβά «στολίζει» ο Διονύσης Ζάχος!

Δες την «μεταμόρφωση» του γνωστού μίμου

Η Καίτη Γαρμπή και ο Σάκης Ρουβάς θα είναι μεταξύ των προσώπων που θα έχουν την... τιμητική τους στην παράσταση που ετοιμάζει ο Διονύσης Ζάχος και το star.gr σου παρουσιάζει φωτογραφίες από την «μεταμόρφωση» του γνωστού μίμου!

Για ακόμα μία χρονιά, ο Διονύσης θα σκορπάει το γέλιο στο «Door’s», στο Κολωνάκι, κάθε Τετάρτη. Μάλιστα, για την αφίσα των εμφανίσεων, ο μίμος έκανε το πρόσωπό σου μισό ανδρικό και μισό γυναικείο, με τον Κωνσταντίνο Σβεμτζούρη να επιμελείται το styling και τον Βασίλη Ψαρρό να κάνει την φωτογράφηση.




Όπως έμαθε αποκλειστικά το star.gr, μεταξύ των προσώπων που θα σατιρίσει ο μίμος, θα είναι η Καίτη Γαρμπή με το νέο της τραγούδι, «Στην Άδεια Σου Καρέκλα» αλλά και με την εμφάνισή της ως ιέρεια στα βραβεία «MAD», ο Σάκης Ρουβάς στις «Βάκχες», ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Ελένη Μενεγάκη.



Από το σατιρικό σόου δεν θα λείπει η πολιτική, με τον Διονύση Ζάχο να «καυτηριάζει» όσα συμβαίνουν αλλά και να φιλοξενεί μια συνέντευξη - «βόμβα», στην οποία η Φωτεινή Πιπιλή θα μιλά με την φυλακισμένη Βίκυ Σταμάτη!