Χώρισε η Μόνικα Μπελούτσι, αλλά έβαλε αμέσως νυφικό

Τόσο γρήγορα τον ξεπέρασε τον Βενσάν Κασέλ;

Φορώντας ένα δαντελένιο vintage νυφικό και πέπλο στα μακριά μαλλιά της, η Ιταλίδα καλλονή Μόνικα Μπελούτσι βουτά στα παγωμένα νερά μιας λίμνης. Όχι, μην μου αγχώνεστε, η 48χρονη σεξοβόμβα δεν αποφάσισε να ξαναπαντρευτεί μετά τον χωρισμό της από τον Γάλλο ηθοποιό Βενσάν Κασέλ, αλλά ντύθηκε νύφη για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Σέρβου σκηνοθέτη Εμίρ Κουστουρίτσα, με τιτλο «Along the milky way», στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου και δύτες βρίσκονταν κοντά της κατά τη διάρκεια της... λήψης στη λίμνη, ενώ όταν τελείωσε, σκούπισε με μια πετσέτα τα μαλλιά της και φόρεσε ένα μπουφάν για να μην αρπάξει κανένα κρύωμα.

Στημένοι με τις ώρες να απαθανατίσουν την Μπελούτσι νύφη, ήταν οι παπαράτσι, οι οποίοι τελικά κατάφεραν να πάρουν το καρέ που τόσο επιθυμούσαν.

Στην ταινία η Μόνικα θα υποδύεται μια κατάσκοπο η οποία θυσιάζεται για την αγάπη. Λέγεται πως θα μιλάει σερβικά και για το λόγο αυτό παρακολούθησε και εντατικά μαθήματα. Στην ταινία θα πρωταγωνιστεί και ο ίδιος ο σκηνοθέτης, ο οποίος και έγραψε το σενάριο μα��ί με την κόρη του.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2014 στο Φεστιβάλ των Καννών.