Νύφη στα 73 και μετά από 27 χρόνια σχέσης η Tina Turner!

Το πήρε το αγόρι η θρυλική τραγουδίστρια – μάθε λεπτομέρειες

Μόλις... 27 χρόνια της πήρε της Τina Turner να πει το «ναι» και να παντρευτεί τον καλό της, Erwin Bach, με τον οποίο διατηρεί σχέση από το 1985 και τα τελευταία χρόνια μένουν μαζί στην Ελβετία!

Για δ��ύτερη φορά ντύθηκε νυφούλα η θρυλική τραγουδίστρια, που μέχρι πρότινος δήλωνε «δεν παντρεύομαι, δεν παντρεύομαι και δεν νοικοκυρεύομαι» κατά το λαϊκό το άσμα.

Όπως επιβεβαίωσε δημοτικός αξιωματούχος, το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια λιτή τελετή στη λίμνη της Ζυρίχης, όπου ζει τα τελευταία 15 χρόνια!

Μάλιστα, την Κυριακή που μας έρχεται, η Turner και ο 58χρονος αγαπημένος της σκοπεύουν να κάνουν μία δεύτερη γαμήλια τελετή, αυτή τη φορά βουδιστική, με 120 καλεσμένους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η 73χρονη νύφη θα φορέσει δημιουργία του Giorgio Armani, ενώ οι προσκεκλημένοι είναι από την «αφρόκρεμα» της showbiz, όπως οι David Bowie, Eros Ramazzoti, Sade και Oprah Winfrey, από τους οποίους ζητήθηκε να φορούν λευκά.

Turner και Bach γνωρίστηκαν μετά το διαζύγιο της τραγουδίστριας από τον Ike Turner, με τον οποίο χώρισε έπειτα από 14 χρόνια γάμου, επικαλούμενη ενδοοικογενειακή βία!