Αποθεώθηκε ο Νίκος Μακρόπουλος

Στο πάρτυ με το καλύτερο ελληνικό ραδιόφωνο της Αθήνας

Το καλοκαίρι είναι εδώ και ο ΔΡΟΜΟΣ οδηγεί στην παραλιακή!


Ο 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm ετοιμάζει κάθε εβδομάδα για τους ακροατές του ένα μεγάλο πάρτυ, στο Dream city @ Mansion, στην παραλία της Γλυφάδας. Την Τετάρτη 15 Μαΐου, η συνταγή ήταν εκρηκτική, καθώς ο Νίκος Μακρόπουλος, ξεσήκωσε τους ακροατές του καλύτερου ελληνικού ραδιοφώνου με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.


Μαζί του εμφανίστηκαν ο Κώστας Μαρτάκης, που έκλεψε τις εντυπώσεις με τη live εμφάνιση του και η εκρηκτική Χριστίνα Σάλτη.

Την βραδιά παρουσίασε ο Βασίλης Λιάτσος, ραδιοφωνικός παραγωγός του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm και παραβρέθηκαν ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος με ενθουσιασμό ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Νίκου Μακρόπουλου και ερμήνευσε αγαπημένες επιτυχίες, ο Κώστας Καραφώτης, ο Άρης Λουμάκης των REC, ο Κωνσταντίνος Γαλανός, η Ελεαννα Αζούκη, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και πολλοί ακόμα επώνυμοι.

Το μεγαλύτερο πάρτυ της Τετάρτης είναι στην παραλιακή και λέγεται Dream stars από τον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm στο Dream City @ Mansion, τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό στην παραλία της Γλυφάδας.

Μείνετε συντονισμένοι στο καλύτερο ελληνικό ραδιόφωνο της πόλης και ζήστε τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε όλους τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες αποκλειστικά, από απόσταση αναπνοής, σε μοναδικές ερμηνείες.

Γι αυτό όλοι 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm.
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!