Τέλος μετά από 11 χρόνια η κόντρα Elton John - Madonna!

Άφεση αμαρτιών για το... «γ*μημ*νη στριπτιτζού»

Θαύμα, θαύμα! Τρεχάτε και τις καμπάνες χτυπάτε! Μετά από 11 χρόνια, ο Elton John και η Madonna είπαν να μονιάσουν επιτέλους, με τον πρώτο να μετανοεί on air και να παραδέχεται πως δεν έπρεπε να αποκαλέσει τη συνάδελφό του «γ*μημ*νη στριπτιτζού»!

Μιλώντας στο κανάλι «Extra», ο 66χρονος τραγουδιστής ζήτησε άφεση αμαρτιών, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, πως η Madge τον έχει ήδη συγχωρέσει: «ήμασταν σε ένα εστιατόριο στο Παρίσι. Η Madonna ήρθε και της έστειλα ένα σημείωμα. Ζήτησα συγνώμη, γιατί δεν έπρεπε να τα έχω πει όλα αυτά».

Η κόντρα Elton John – Madonna άρχισε το 2002, όταν ο Βρετανός χαρακτήρισε το «Die Another Day» που ερμήνευε η συνάδελφός του ως «το χειρότερο τραγούδι σε ταινία του James Bond».

Δύο χρόνια αργότερα, ο Elton «ξαναθυμήθηκε» την Madge και την κατηγόρησε ότι τραγουδά playback στην περιοδεία της, κάτι που της καταλόγισε και για την εμφάνιση στο «Super Bowl», το 2012.

Επίσης, ο τραγουδι��τής είχε προβλέψει (αλλά έπεσε έξω) πως η Madonna δεν θα πάρει Χρυσή Σφαίρα για την ταινία της «W.E.», ενώ το τελειωτικό «χτύπημα» ήρθε τον περασμένο Αύγουστο: όπως είχε γράψει το star.gr, χαρακτήρισε την περιοδεία της «απόλυτη καταστροφή» και την ίδια... «γ*μημ*νη στριπτιτζού του λούνα παρκ»!

Πάντως, το «material girl» δεν σκιάχτηκε με τις «βολές» του Elton... Απλά του είχε αφιερώσει το τραγούδι της «Masterpiece»!