Για... πρόεδρο των ΗΠΑ προορίζει την κόρη της η Beyonce!

Τι λέει καθημερινά στην Blue Ivy η «λαμπερή» μαμά;

«Κολλητάρι» με τον Barack Obama είναι η Beyonce, αλλά... του «ροκανίζει» τη θέση: όπως αποκάλυψε η ίδια, καθημερινά λέει στην ενός έτους κορούλα της ότι μπορεί να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ!

Η 31χρονη σταρ συμμετέχει σε καμπάνια για την χειραφέτηση των γυναικών από το ίδρυμα «Chime For Change» του οίκου Gucci, στην οποία παίρνουν μέρος -μεταξύ άλλων- και οι Katy Perry, Zoe Saldana, Blake Lively και Olivia Wilde.

«Καθημερινά λέω στην κόρη μου “μπορείς να γίνεις Πρόεδρος, είναι πιθανό”», αποκαλύπτει η Beyonce, που εμφανίζεται με τζινάκι και αθλητικά, καθισμένη στο πάτωμα ενός στούντιο, ενώ μιλά και για τα όσα της έμαθε η μητέρα της.

Όπως προσθέτει η ίδια, η Blue Ivy –στην οποία οι γονείς της έχουν πάρει ουκ ολίγα δωράκια εκατομμυρίων αλλά και... σουίτα σε γήπεδο μπάσκετ- δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς είναι αυτό που της λέει η μαμά, αλλά... χαλάλι!

Η καμπάνια εντάσσεται στο πλαίσιο μιας μεγάλης μουσικής βραδιάς, που θα γίνει την 1η Ιουνίου, στο Λονδίνο, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τις γυναίκες όλου του κόσμου.