Ο Τερλέγκας μιλάει για το νησί που φέρεται να πούλησε στον Άραβα

Πριν από τέσσερα χρόνια του το ζήτησε ρώσος μεγιστάνας

​Παρά τα δημοσιεύματα της Espresso που ήθελαν τον Βασίλη Τερλέγκα να έχει αγοράσει το νησί Σωρός που βρίσκεται στο σύμπλεγμα των Εχινάδων και μάλιστα να το έχει πουλήσει όσο όσο στον Εμίρη του Κατάρ, ο τραγουδιστής το διαψεύδει..

Η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αλλά ο Τερλέγκας παρουσιάζει την δική του εκδοχή για το νησί που λέγεται ότι αγόρασε.

«Δεν είναι εύκολο πράγμα να αγοραστεί ένα νησί. Χρειάζεσαι χρόνο, άδειες και τρομερή γραφειοκρατία. Υπουργεία και δασαρχεία πρέπει να υπογράψουν. Σε συνέντευξη μου είπα ότι το αγόρασα και θα δω τι θα κάνω. Πίστευα ότι θα μου έφερναν τα χαρτιά από τα υπουργεία, αλλά αργούσαν, έναν, δυο χρόνια» είπε ο τραγουδιστής στην εκπομπή «ΜΙΛΑ» και την Τατιάνα Στεφανίδου.

Προσθέτει πως «δεν έδωσα προκαταβολή. Μου είχαν πει πως θα έπρεπε να πληρώσουμε και να λαδώσουμε για να μας δώσουν τα χαρτιά νωρίτερα. Εγώ όμως ένιωθα μέσα μου ότι το είχα αγοράσει. Που να φανταστώ ότι χρειάζεται τέτοια γραφειοκρατία και να περάσει από τριάντα υ��ουργεία. Οι άδειες μου έλεγαν ότι βγαίνουν σε τρεις το πολύ τέσσερις μήνες..

Ποια ήταν η αξία του νησιού; «Μου είπαν ότι κοστίζει 15 εκατομμύρια δραχμές το 1995» είπε τραγουδιστής.

Γελώντας περιέγραψε και ένα περιστατικό λέγοντας πως «πριν από τέσσερα χρόνια ήρθε ένας δημοσιογράφος από την Espresso μαζί με έναν ρώσο μεγιστάνα και μου ζήτησαν το νησί…. Αν το είχα πάρει και μάλιστα πριν χρόνια θα ήμουν ο Εμίρης»…

Εν τέλει, αντί για νησί αγόρασε ένα σπίτι…