Τα πέταξε όλα έξω η Miranda Kerr

Πολύ αέρα έχει πάρει το super model

Την έχουμε δει άπειρες φορές με το… σουτιέν, ήρθε η ώρα να τη δούμε και χωρίς!!!! Για την Miranda Kerr ο λόγος που κατάφερε να αναστατώσει και πάλι τον ανδρικό πληθυσμό, ανεβάζοντας στο Instagram μια φωτογραφία της που κάνει μπάνιο… topless.



Η φωτογραφία αυτή είναι μία από τις πολλές που πήρε ο φωτογράφος Chris Colls και την ανέβασε το μοντέλο, έτσι για να πάρουμε μια γεύση για το τι μας περιμένει.

Η Miranda είναι μέσα στη θάλασσα και ένα κύμα έρχεται μανιασμένα και τη χτυπά, όμως εκείνη παραμένει ψύχραιμη και κοιτά φιλήδονα τον φωτογραφικό φακό.



Μετά από αυτό μάλιστα, το super model είπε να επιστρέψει στα μαμαδίστικα καθήκοντά της και μαζί με τον γιο της Flynn σουλάτσαραν όλη τη μέρα στους δρόμους.

Πρώτα πήγαν σε γνωστό γυμναστήριο στο Μπέβερλι Χιλς με την πεθερούλα αγκαζέ και μετά βόλτα στο πάρκο και για φαγητό σε γνωστό εστιατόριο.



Η μαμά του Orlando μάλιστα, πρόσφατα είχε βγει δημόσια για να υπερασπιστεί το γάμο του κανακάρη της, λέγοντας ότι δεν υπάρχει ��ανένα πρόβλημα και όλα όσα γράφονται περί κρίσης είναι απλά αποκυήματα φαντασίας.

Και μάλλον έτσι πρέπει να είναι γιατί στο πάρτι του Vanity Fair μετά τα Όσκαρ, Miranda και Orlando ήταν μες στα μέλια και τον έρωτα.