Λαμπερές παρουσίες λίγο πριν τη μεγάλη γιορτή των Oscars

Δείτε τί φόρεσαν οι stars στο κόκκινο χαλί

​Η μεγάλη γιορτή των βραβείων Oscars αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγη ώρα στο Dolby Theater του Los Angeles. Οι stars του Hollywood φόρεσαν τα καλά τους και περπάτησαν στο κόκκινο χαλί.



Η Jessica Chastain ελπίζει να γυρίσει σπίτι με το Όσκαρ για την ερμηνεία της στη ταινία Zero Dark Thirty, αλλά ακόμα και να μην τα καταφέρει, η ηθοποιός αξίζει το Όσκαρ για την αποψινή τουαλέτα.



Η πανέμορφη 35χρονη έλαμπε μέσα από το Armani Prive nude φόρεμα της, το οποίο αναδείκνυε τη λεπτή σιλουέτα της, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή είσοδο με σήμα κατατεθέν τα φλογερά κόκκινα μαλλιά της.

Η Kelly Osbourne έκανε την εμφάνιση της με κουπέ μαλλί χρώματος.. μωβ στη φράντζα και ένα μαύρο φόρεμα.



Σαν πριγκίπισσα σε παραμύθι η Kristin Chenoweth, μέσα από ένα μαύρο φόρεμα που σχεδιάστηκε από τον Tony Ward, ο οποίος καυχιόταν για τη δημιουργία του και τις αφρώδεις ασημί λεπτομέρειες στο ύφασμα. Η Cenoweth φόρεσε επίσης Simon G κοσμήματα.



Το… «τρίο-μπλε» ήταν οι Reese Witherspoon, Nancy O'Dell, και Robin Roberts οι οποίες προτίμησαν να ντυθούν στρουμφάκια, επιλέγοντας μπλε φορέματα.



Την παράσταση όμως έκλεψε η Ελληνοαμερικανίδα Maria Menunos, με ένα εντυπωσιακό, ροζ σέξι φόρεμα, στο οποίο αναγράφονταν οι καμπύλες της. Το φόρεμα εμπνεύστηκε η Romona Keveza.