ΣΟΚ: Έχει ο άνδρας της Beyonce κρυφό γιο;

Συννεφάκια στις σχέσεις του ζευγαριού

Μπορεί τον περασμένο μήνα η Beyonce να χάιδευε περιχαρής τη φουσκωμένη της κοιλίτσα στη σκηνή των MTV Video Music Awards, και όλοι να… πανηγύρισαν που επιτέλους θα αποκτήσει με το σύζυγό της Jay Z ένα παιδάκι, όμως άσχημες φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν, που πολύ πιθανόν έχουν ταράξει την εγκυμονούσα Beyonce.

Σύμφωνα λοιπόν με το περιοδικό Star, το παιδάκι που θα φέρει στον κόσμο η τραγουδίστρια δεν είναι το πρώτο. Το περιοδικό θέλει τον Jay Z πριν εννέα χρόνια να την έχει κάνει την παγαποντιά του και να έχει έναν γιο με το μοντέλο Shenelle Scott.

Μάλιστα δημοσιεύει τις δηλώσεις του παππού του παιδιού που λέει ότι ο γιος του Malik Sayeed Andrews δεν είναι ο πατέρας του παιδιού και πως το τεστ DNA αποδεικνύει ότι ο Jay Z είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού.

Κατηγορεί επίσης την Shenelle Scot ότι ήταν… πεταχτούλα και ότι είχε ερωτικό δεσμό με τον Jay Z. Μάλιστα ισχυρίζεται ότι όλοι το γνώριζαν, γι’ αυτό και ο γιος του έκανε το τεστ DNA.

Το δημοσίευμα του περιοδικού επικαλείται ακόμα πηγή που υποστηρίζει ότι ο μικρός μοιάζει πάρα πολύ στον Jay Z και ότι ο ράπερ δίνει κάποια χρήματα για την ανατροφή του μικρού.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ακόμα ότι η Beyonce γνωρίζει για το παιδί και ενώ αρχικά έγινε έξαλλη με τον άντρα της, τώρα φαίνεται να το έχει… χωνέψει.

Πάντως δεν είναι γνωστό αν το παιδί συνελήφθη πριν ο Jay Z κάνει σχέση με την Beyonce ή μετά.

Αλήθεια ή ψέματα, άγνωστο. Να δούμε αν θα πει κάτι το ζευγάρι για το δημοσίευμα αυτό.