«Ο Οδυσσέας… στον Πλανήτη Τροία» με τον Brad Pitt σε παραγωγή Πάρι Κασιδόκωστα

Τι ετοιμάζουν στην 1821 Pictures;

​Τη χώρα μας στο Χόλυγουντ θα προβάλλει ο Πάρις Κασιδόκωστας μέσω της εταιρίας παραγωγής του, την 1821 Pictures, συνέταιρος στην οποία είναι με τον Τέρι Ντούγκα.
Ο 33χρονος Πάρις είναι ιδιαίτερα γνωστός στους κινηματογραφικούς κύκλους και η τελευταία επιτυχία της εταιρείας του αφορά στη συνεργασία με τη Warner Bros για την κινηματογραφική μεταφορά της «Οδύσσειας» στο... Διάστημα!
Η ταινία θα βασιστεί στην ιστορία της «Οδύσσειας» με τα ίδια ακριβώς μηνύματα και πλοκή, αλλά σε διαφορετικό τόπο και χώρο, προσαρμοσμένη πάνω σε ένα μοντέρνο σενάριο.
Η πόλη της Τροίας θα γίνει ο Πλανήτης Τροία και ο πολυμήχανος Οδυσσέας θα επιχειρήσει να καταλήξει στην πατρίδα του, τον πλανήτη Ιθάκη! Πρώτος επιλαχών για τον πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν ο Brad Pitt , ο οποίος ξετρελάθηκε με την ιδέα και ανυπομονεί να πάρει το σενάριο στα χέρια του.
Μάλιστα,ο Γκρεγκ Σίλβερμαν πρόεδρος πλέον της Warner σκέφτεται, αν πάει καλά η ταινία, να τις δώσει και συνέχειες, τύπου τριλογία.
Οι συζητήσεις ξεκίνησαν πριν από 5 περίπου χρόνια ενώ πια είναι στο δρόμο της υλοποίησης. Μένει τώρα να βρεθεί ο κατάλληλος σκηνοθέτης και το καστ. Πρόσφατα, η 1821 Pictures ήρθε σε συνεργασία με τον διάσημο Βρετανό παραγωγό Ντέιβιντ Χέιμαν, που βρίσκεται πίσω από τις ταινίες του «Χάρι Πότερ» και τον καταξιωμένο σεναριογράφο Τζέιμς Ντι Λάπο.
Η παραγωγή αναμένεται να ξεπεράσει τα 100 εκατ. δολάρια, ενώ ο Μπραντ Πιτ που είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αναλάβει το ρόλο, σε δύο χρόνια από τώρα που υπολογίζονται τα γυρίσματα θα είναι ήδη 50 ετών!