Τα συγκινητικά λόγια της «γιαγιάς» του «παρά πέντε» στον Γιώργο Καπουτζίδη

Τι του έλεγε πριν «φύγει» από τη ζωή- Συντετριμμένη η «Θεοπούλα»

Συντετριμμένοι στην εκπομπή «ΝΕΤ Παντού» ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Έφη Παπαθεοδώρου, γνωστή και ως Θεοπούλα, μίλησαν για τον χαμό της φίλης τους Ειρήνης Κουμαριανού.

Ο Γιώργος συγκινημένος θυμήθηκε τα όσα του είχε εκμυστηρευτεί στα γυρίσματα του «Παρά πέντε».

«Είχε κάνει πολύ τηλεόραση και κινηματογράφο. Τα είχε κάνει όλα τέλεια στη ζωή της. Γνώρισε τον άντρα της το 1951, αρραβωνιάστηκαν και λίγα χρόνια μετά παντρεύτηκαν. Ήταν 62 χρόνια ερωτευμένοι και αγαπημένοι. Τους έβλεπα και τους ζούσα. Ήταν ευτυχισμένοι! Σου προκαλούσε δέος το πώς ήταν μαζί. Η Ειρήνη Κουμαριανού σταμάτησε τη δουλειά για να κάνει τα παιδιά της και να τα μεγαλώσει. Μου έλεγε ότι δεν της έλειπε το θέατρο γιατί στόχος της ήταν η οικογένειά της. Όταν μεγάλωσαν τα παιδιά της είπε στον σύζυγό της πως θέλει να ξαναδουλέψει. Τη θαύμαζα πάρα πολύ ως άνθρωπο. Ο λόγος που τα λέω αυτά είναι γιατί θέλω ο κόσμος να ξέρει πόσο κάλος άνθρωπος ήταν» είπε ο ηθοποιός και σεναριογράφος της πετυχημένης σειράς «Παρά πέντε».

Και πρόσθεσε: «θυμάμαι ότι αφού είχε τελειώσει η σειρά, ο Αντώνης Αγγελόπουλος, ο σκηνοθέτης μας της πρότεινε έναν ρόλο όπου έπρεπε να κάνει την κακιά. Εκείνη αρνήθηκε γιατί έλεγε ότι δεν θέλει να κάνει την κακιά. Ενώ έλεγε πως "έτσι θέλω να με θυμάται ο κόσμος, καλή".

Η αγαπημένη μας «Θεοπούλα», το άλλο μισό της Ειρήνης Κουμαριανού από τη σειρά είπε «δεν μπορώ να το πιστέψω. Μου είναι αδύνατο να φανταστώ ότι αυτή η ζωντανή γυναίκα, η φίλη μας που ήταν ��οντά σε όλους μας έφυγε από τη ζωή. Την είχα δει πριν μπει στον Ευαγγελισμό και μου είχε πει ότι έπρεπε να κάνει μια επέμβαση. Ήταν λατρεμένος άνθρωπος η κυρία Ειρήνη. Εμείς γνωριστήκαμε σε έναν θίασο τη δεκαετία του ’80. Μετά χαθήκαμε και βρεθήκαμε τυχαία πάλι στην Πάτμο. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και κάποια στιγμή με πήρε για να μου προτείνει έναν ρόλο ,που όπως έλεγε θα ήταν ο ρόλος της ζωής μου. Και έτσι κάναμε τα αχτύπητο δίδυμο στο «Παρά πέντε» με το θαυμάσιο σενάριο του Γιώργου Καπουτζίδη».